free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Dizájnos vaginák

Borsa         Címkék: divat, dizájnos, , plasztika, vagina 2 hozzászólás

Világszerte egyre nagyobb divat a vaginaplasztika, és ma már elég egy "kényelmetlen a bicaj" indok, és bárki búcsút mondhat a régi dizájnnak. Félelmetes, pár éven belül lekörözheti akár a ráncfelvarrást is.

Bár ez a téma nem feltétlenül tartozik a bevett társalgási témák közé, attól még tény, hogy rengeteg olyan nő van, aki valamiért - alapos okkal vagy csak divatból - elégedetlen a vaginája kinézetével, állapotával. Ők azok, akik számára az eddig csak igazán indokolt esetben végrehajtott vaginaplasztikát egy "életmódomban korlátoz" indokkal (például) elérhetővé tették. Bizony, bizony, még akkor is, hogy sokakat már a szó hallatán is kiráz a hideg.

Már nincsen takargatnivaló

Egyre népszerűbbA vaginaplasztika egyelőre még nem tartozik a leggyakoribb plasztikai beavatkozások közé, főképpen talán azért, mert viszonylag kockázatos eljárás, hiszen sérülhetnek idegek, vagy épp belső szervek, nagy az elfertőződés veszélye, de még ha minden rendben is megy, akkor is nagyon fájdalmasan gyógyul. Korábban ilyen műtéteket csak indokolt esetben, például inkontinencia esetén végeztek. Manapság viszont egyre divatosabbá válnak az intimplasztikai beavatkozások, melyek világszerte megjelentek a plasztikai klinikák kínálatában. Ha népszerűségük ilyen mértékben növekszik tovább, akkor pedig könnyen elképzelhető, hogy néhány éven belül felvehetik a versenyt a gyakorlatilag már mindennapinak számító zsírleszívással, mell- vagy épp orrplasztikával.Intimplasztikai műtéttel lehetőség van többek között a vagina szűkítésére, a szeméremajkak átszabására, de még vadiúj szűzhártyát is varrathat, aki úgy érzi, hogy arra van szüksége. Egy brit felmérés szerint a nők főleg azért végeztetik el ezeket a műtéteket, mert úgy érzik, hogy életmódjukban korlátozottak, nem viselhetnek bizonyos ruhákat, szégyellnek strandra menni vagy éppen kényelmetlennek érzik a biciklizést. És talán mert túl sok szabadidővel rendelkeznek... Tényleg ilyenek vagyunk?

(Forrás: http://www.trendhunter.com)

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés