free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Szexi temetkezési vállalkozók

Borsa         Címkék: fotók, naptár, szexi, temetkezési, vállalkozók 0 hozzászólás

Ki mondta, hogy naptárfotókon csak félmeztelen nők, édi kisállatok vagy valószínűtlenül idilli tájak szerepelhetnek?! A temetkezési vállalkozóknak éppúgy joguk van hozzá, s ezt immár érvényesítik is.

Valószínűleg kevés olyan nőt találnánk, akinek álmai netovábbja, hogy egy temetkezési vállalkozóval randizzon. Pedig nem csak a Sírhant művek című filmsorozatban, hanem a valóságban is léteznek csinos pasik, akik ezt a foglalkozást űzik. Amerikában tizenkét modellkülsejű temetkezési vállalkozó fotóival adtak ki falinaptárat, méghozzá jótékony céllal.

Pályát tévesztettek?

Munka közbenKenneth McKenzie kaliforniai temetkezési vállalkozó 2003-ban, miután a nővére kigyógyult a mellrákból, létrehozott egy alapítványt, mely az ebben a betegségben szenvedő nőknek nyújt támogatást. Tavaly aztán, hogy ezzel is bevételt szerezzen a szervezetnek, McKenzie kitalálta hogy temetkezési vállalkozókról adna ki falinaptárat. Több ezer levelet küldött szét, szerte az Egyesült Államokban dolgozó kollégáinak, melyben ismertette velük az ötletét. Végül körülbelül háromszázan jeleztek vissza, hogy szívesen szerepelnének a falinaptáron, közülük választották ki azt a tizenkettőt, akik aztán bekerültek a kiadványba. A képeken az urak "munka közben" láthatók, vagyis például temetőben, koporsó vagy épp halottaskocsi mellett pózolnak többnyire atlétatrikóban vagy félmeztelenül, bagzómacska tekintettel.A 2007-es naptár kifejezetten sikeres lett Amerikában. Annyira, hogy már készülőben a 2008-as kiadás is.

(Forrás: http://www.styledash.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés