free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Csokoládé-cipők

Borsa         Címkék: cipő, csoki, hír, í-zi, kollekció 0 hozzászólás

Jó hírünk van az édesszájú cipőmániásoknak: a legújabb őrület ugyanis a csokiból formált lábbeli, amely ugyan hordhatatlan, de a polcon biztosan nagyon jól mutat, akár a karácsonyi csoki Mikulások.

Egy londoni cég tökéletesen hordhatatlan cipőkollekcióval jelentkezett, ami ez esetben nem is baj, ugyanis ezek a lábbelik nem arra valók, hogy járjunk bennük, hanem hogy megegyük őket. Vagy kitegyük dísznek a polcra.Egyesek szerint a nők két dolgot szeretnek a legjobban a világon: a csokoládét és a cipőket. Ebből a - kissé felszínes, bár azért nem is teljesen alaptalan - feltételezésből kiindulva készítette el egy exkluzív édességeket gyártó angol cég a csokoládéból készült cipőkollekciót.

Nézegess csoki-cipőket!

Kézzel készítikA londoni Theobroma Cacao's különleges csokoládés készítmények gyártására specializálódott. Minden terméket kézzel készítenek. Kapható náluk a chilis csokichipstől kezdve, a pezsgős trüffellel töltött, étcsokiból készült pezsgősüvegen át, a csokoládéból készült Buddháig mindenféle remekmű. Nemrégiben pedig előálltak legújabb produktumukkal, a csokoládé-cipellőkkel.A cipők prémium minőségű venezuelai csokoládéból készülnek. Egyes modelleket 23 karátos arany bevonóval díszítenek, amitől az ehetőségét ugyan elveszti, de egy ilyen műalkotás talán nem is arra való, hogy elfogyasszuk. Valószínűleg így gondolja ezt a gyártó is, épp ezért, hogy jusson valami az ízlelőbimbóknak is, az elkészült cipőket kiváló minőségű csokibonbonokkal megrakva szállítják.A cipellőkhöz (fél páranként) 15 és 45 font közötti összegért lehet hozzájutni és az interneten is rendelhetők. (Forrás: http://www.glamboulevard.com)

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Stresszoldó ételek

Van, akin a fokhagyma, van, akin a gyömbér segít idegei megnyugtatásában.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés