free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ivászat a szépségért!

Borsa         Címkék: bőr, hatóanyag, ital, szépítő, találmány 0 hozzászólás

Készülőben egy olyan üdítőital, amely az emberi bőrt szépítő hatóanyagokat tartalmaz. És igen, ezt bizony komolyan gondolják, olyannyira, hogy jövőre állítólag már forgalomba is kerül majd a nedű.

A Coca Cola Company a L'Oreal szépségipari vállalattal együttműködve dolgozik egy olyan üdítőitalon, ami az emberi bőrre jótékony hatással bíró anyagokat tartalmaz. Az italnak már - furcsa - neve is van: Lumaé. 2008-ban tervezik forgalomba hozni.

Még nem tudni, milyen lesz az ital

Tea alap

A Lumaé-ról azt már biztosan lehet tudni, hogy tea alapú italról van szó. Azzal kapcsolatban viszont, hogy voltaképpen milyen eljárással készül, milyen hatóanyagokat tartalmaz, milyen konkrét hatást gyakorol szervezetünkre, még igen nagy a titkolózás. A célcsoportot viszont már belőtték: elsősorban a 25 év fölötti, öntudatos, aktív életet élő nőknek szánják, akik számára fontos az egészség és a jó közérzet. Na, ja. És legfőképpen nem szkeptikusok, ugyebár... A Coca Colának nem ez lesz az első olyan terméke, ami valamilyen szépítő vagy egészségjavító hatást ígér. A Távol-Keleten például nagy népszerűségnek örvend az álltólagosan mellméret-növekedést elősegítő Love Body. De van például egy Enviga nevezetű, elvileg kalóriaégető zöld teás italuk is, amelyről nem mellesleg a közelmúltban egy kísérlet során amerikai kutatók bebizonyították, hogy nem feltétlenül nyújtja az ígért hatást.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés