free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Öko-sikk a Lancome-tól

Borsa         Címkék: jótékonyság, lancome, öko, póló, sikk 0 hozzászólás

A Lancome cég is felismerte, érdemes kapmányolni a globális felmelegedés ellen. Elsősorban a jómódú nők figyelmét szeretnék felhívni négy modell és egy limitált szériányi póló segítségével.

A Lancome szépségipari cég kampányt indított a globális felmelegedés ellen. Az ebből az alkalomból kiadott női pólókból származó bevételt egy környezetvédelmi szervezet kapja.

Törődni a Földdel

Divatosnak számít, hogy celebek vagy éppen az ismert cégek felemelik hangjukat a Földünkkel való törődés érdekében. Ez, még ha reklámfogásnak is szánják, alapvetően nem elitélendő dolog. A Lancome célja a mostani, Eco-Chic kampányával elsősorban az, hogy felhívja a jómódú nők figyelmét a bolygónkat fenyegető veszélyekre. Ennek érdekében kiadtak egy limitált szériára való (150 darab), természetes anyagból készült, CARBON FREE felirattal ellátott, ál-nyúzott stílusú, fekete és fehér, ujjatlan illetve rövid ujjú változatban kapható csajpólót. A pólók darabja 50 dollárba kerül és a teljes bevételt a s a globális felmelegedés ellen tevékenykedő Carbonfund kapja.

A csajok és a pólók

A kampány arcául négy feltörekvő amerikai modellt választottak. Nekik úgyis munkaköri kötelességük a világbékét és a mentsükmegaFöldet hirdetni. Egyikőjük, Selena a következőket nyilatkozta a sajtónak a kampányfotózás szünetében: "Öntudatosabbnak és körültekintőbbnek kell lennünk a Föld védelmének kérdésében." Nos, igen. Utánaszámoltunk: ha az összes pólót sikerül értékesíteni, abból összesen 7500 dollár, azaz nagyjából 1 400 000 forint vándorol majd a szervezet számlájára.

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés