free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kaméleon sarkak

Borsa         Címkék: behajtható, cipő, elegáns, konzervatív, sarok 0 hozzászólás

A behajtható sarkú cipők ötletét továbbra is kiválónak tartjuk és most végre találtunk belőle hordhatónak mondható darabokat is. Leginkább a konzervatívan elegáns üzletasszonyok nyernek vele.

Nemrégiben mi is beszámoltunk a behajtható sarkú cipőkről, melyek elsősorban a nagyvárosi, autós-rohangálós életmódot folytató nők életét tehetik kicsit kényelmesebbé. Abban a cikkben bizony sajnálkoztunk is néhány sort amiatt, hogy ezek a cipők nem elég esztétikusak. Most viszont rábukkantunk egy egész kollekcióra való, behajtható sarkú cipőre, melyek viszont már a hordható kategóriába tartoznak.

Nézegess behajtható sarkú cipőket!

HáromnegyedAz amerikai Cameleon Heels cipői amolyan konzervatívabb, praktikusan elegáns, üzletasszonyos modellek. Itt jegyezzük meg, hogy erősen hiányoljuk is a fiatalosabb, merészebb darabokat. Bár teljesen lapos cipővé nem alakíthatók át, de a magas sarkak nagyjából háromnegyede egy laza mozdulattal eltávolítható és behelyezhető a talp erre a célra kialakított résébe. A cipő pedig ezután is egész korrektül néz ki a maga kategóriájában. A kollekcióban található lábbeliket minőségi bőrből gyártatják, ráadásul nem is a tengerentúlon, hanem Olaszországban. Olcsónak éppen nem mondhatók: 280 és 305 dolláros ár között vásárolhatók meg. Bár Európában nem árulják őket boltokban, ám az internetről megrendelhetők.

(Forrás: http://www.trendhunter.com)LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés