free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Lábmánia

HT         Címkék: fétis, hímtag, láb, mánia, szexualitás 0 hozzászólás

A fétis bűvtárgy, amiben valamilyen isten vagy szellem lakozik. A szexuális fétisélménynek viszont semmi köze a hithez és a varázserőhöz. Hímtagunk a fetisizmusról és a lábujj szkanderről értekezik.

A fétis bűvtárgy, varázserejű, óv a bajtól, meg szerencsét hoz, és mindenek feletti jelentőséggel bír. A fétis olyan tárgy, amiben valamilyen isten vagy szellem lakozik. Esetünkben a legismertebb magyar bűvtárgy a szentjobb, de a fetisizmusban az a klassz, hogy nem feltétlenül szükséges egy halott amputált végtagját imádni.

Sia: Buttons

Mágikus izéA gyarmatosításnak és a tengeri kalandozásoknak köszönhetjük, hogy a fétis szó azt jelentheti, amit. Kábé fél évezrede beindult a közlekedési kedv Európában, és az akkori nagyhatalmak felfedező expedíciókba fektették megtakarításaikat. Az 1500-as évek elején például Bartolomeo Diaz és Vasco de Gama csapatai szálltak partra Afrika nyugati partjainál, és több helyen is azt tapasztalták, hogy a helyiek számos tárgyat istenként tisztelnek. Voltak afrikaiak, akik a szenthaltárgynak, voltak akik a majomkenyérfatárgynak, és voltak akik a krokodíltárgynak tisztelegtek. Persze a portugáloknak is voltak mágikus mütyürjeik, és/vagy amulettjeik, és/vagy talizmánjaik és/vagy feszületeik, amiket egységesen "feitico" névvel illettek. Az indoeurópai nyelvrokonok hamar átvették a portugál megjelölést a mágikus izére. A fétis világszerte elterjedt fogalom, amit manapság a szexipar igyekszik kisajátítani magának.

Tárgyfüggés

Nemi gerjedelemA tárgymánia évezredes hagyományokkal bír, és köszöni jól érzi magát a fogyasztói társadalomban. Az emberek tárgyfüggők és erősek státusszimbólumokban is, viszont kevesükre jellemző, hogy fétisként imádnak például egy kígyót, az autójukat inkább. A szexuális fétisélménynek semmi köze a hithez és a varázserőhöz. A testrész nem szent-, csak szextárgy. A testrészfetisiszta olyan illető, aki szexuálisan vonzódik egy bizonyos emberi testrészhez, azt elvakultan és mértéktelenül imádja. Annak ellenére, hogy a szexipar rácáfol, a szextudósok és a közvélemény szerint a fetisizmus kóros nemi gerjedelem, szexuális magatartászavar.

FootjobA lábfetisiszták a végtagimádók közé tartoznak. Bár a footjob a legnépszerűbb a lábimádók között, de a lábban az a klassz, hogy olyan sokodalú, és nem csak a szex miatt lehet tisztelni. A lábbal lehet dolgozni. Lehet gitározni lépcsőtmászni, harisnyát reklámozni, gyümölcsöt taposni pl. szüreti meló egy méretes kádban kitaposni a levet a szőlőfürtökből, esetleg képet festeni. Viszont egy lábnélküli ralisnak kimarad a gázfröccs-fék kombináció a sebességváltásból.Lábujj szkanderHa egy lábimádó mindenképpen erőkifejtésre adja a fejét, akkor nagyszerű megoldás egy angol kocsmai bulvársport, aminek ugyan már van világbajnoksága, de az olimpiaira nem sok eséllyel pályázik. A lábbujj szkander élsportszerűen üzhető testedzés és szép üzleti sikereket ér el a Föld lábhívőinek körében.

RongylábA lábak egyik legklasszabb felhasználási módja, ha táncolunk velük. Táncolni sokféleképpen lehet, és mindenki táncol. Voltam már például foteldiszkóban is. Az emberek évezredek óta használják a táncot például a kultikus igényeik kielégítésére. A tánc egészséges. A táncnak mindig van üzenete. Az Egyesült Államok aktuális tánchóbortja - a chicagói jukerek és a detroiti jitterek - köré kreált klasszikus üzengetős médiaheccnek például az, hogy inkább táncolj, mint háborúzz.

Dude n nem: Watch my feet Detroit jittas

HT

Pucérgöncök
Szexmánia
Csajozós, autós
Technorasszizmus


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés