free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ralph Lauren bulizik és a tavaszra készül

Borsa         Címkék: buli, divat, kollekció, ralphlauren, tavasz 0 hozzászólás

Idén múlt 40 éve, hogy a divattervezők egyik császára, Ralph Lauren tevékenykedni kezdett a szakmában. A jeles évfordulót a tervező 2008-as tavaszi kollekciójának bemutatásával ünnepelte.

Ralph Lauren, a klasszikus amerikai stílus képviselője idén ünnepli a szakmában eltöltött 40. évét. A jeles dátumot egy óriási divatshow-val ünnepelte a tervező, amelyen bemutatták a 2008-as tavaszi kollekciót. Lauren, Ralph Lifshitz néven született New Yorkban, és 1967-ben kezdte nyakkendőárusként. Ha az ő nevét halljuk a divathoz még oly' keveset értőknek is beugrik a lovagló kis figura, ami az általa megteremtett lovagló stílus elengedhetetlen logója. A póló játékos emblémával ellátott pulcsik rengeteg ruhásszekrényt töltöttek meg már annak idején is, így a jubileumi tavaszi kollekció témája sem lehet más: egy nap a lóversenypályán. A képeket elnézve szerintünk ezek a darabok sokkal színesebbek, mint általában Lauren ruhái, bár nem vagyunk szakértők, úgyhogy figyelmen kívül hagyhatjátok ezt a megállapítást, az viszont egyértelműen kijelenthethő, hogy az óriás kalapok igen látványosan mutattak a férfias szabású nadrágok és kabátok mellett.

Nézd meg a 2008-as tavaszi kollekciót!

Illusztris vendégseregA bemutatón megjelent a Szex és New York óta divatikonná vált Sara Jessice Parker is, aki nyilván a többiekhez hasonlóan egy korty pezsgő és egy falat kaviár között állva tapsolta a "szülinapos", saját magát a divat ellenségének tartott divattervezőt. Éljen, éljen!LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés