free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Ruha-morph

Borsa         Címkék: átalakítás, csajok, hagyomány, ruha, trendi 0 hozzászólás

Az átalakítjuk rovatok sokakban visszás érzelmeket váltanak ki, mivel általában elhanyagolt külsejű csajokat varázsolnak hiper trendivé. Mi nem folytatjuk ezt a hagyományt. Máshogyan csináljuk. Íme.

Azok a nők, hölgyek, lányok, csajok, akik a kezeink közé kerülnek nem modellek, sőt. A kifutós lányokat átalakítani nem kihívás, általában rajtuk minden jól áll, illetve mégsem, de ez egy másik cikknek a témája... Visszatérve az átváltoztatásra, mi az olvasókat szeretnénk átváltoztatni, úgy, hogy miközben mindenkinek megvan a saját maga baja - van, akinek pocakja van, vagy túl nagy popsija, esetleg alacsonynak érzi magát, vagy egészen egyszerűen csak retteg a tűsaroktól, hogy a mell kérdésről már ne is szóljunk -, ezt szem előtt tarva az egyénisége és stílusa megmaradjon. Nekünk eszünk ágában sincs őket megfosztani ettől, csak bemutatni azt, hogy másképpen is lehet.

A Ruhás Lányok"Csajok vagyunk, kettő a sok közül, akik mertünk, és az álmaink után eredtünk. Azon az úton haladunk, amelyet mi jelölünk ki saját magunknak, és mindenkit biztosíthatunk arról, hogy igen, "ha nagyon akarod, akkor tényleg bármi sikerülhet". Főiskolával, nagy adag szerencsével, no meg merészséggel, egy jó porciónyi stílusérzékkel, újítani vágyással és mérhetetlen mennyiségű olvasmánnyal felpakolva indultunk utunkra. A "ruhás lányok" mára már csak így aposztrofálnak bennünket, akik képesek őrült határidőket betartani és valószerűtlen elképzeléseket megvalósítani legyen szó akár fotóról vagy hajshow-ról, divatbemutatóról. Szeretjük a lehetetlent, ez mindig felvillanyoz, átlépni a kereteken és adni egy nagy pofont a sztereotíp világnak. Ti és mi együtt olyat tudunk kreálni, amivel kifordítjuk a világot a megszokott vágányairól."

Mi, a Ruhás Lányok egyetlen dolgot szeretnénk, bebizonyítani, hogy igenis, merünk felvenni olyan ruhadarabokat, amelyeket talán még az áruház polcáról sem lenne bátorságunk levenni, merünk bevállalni merészebb darabokat és képesek vagyunk megbarátkozni önmagunk adottságaival.

Zsófi átöltöztetés előtt

Alapszabályok

Mindent, ami megtetszik, fel kell próbálni - az sosem kerül semmibe - meg kell nézni, hogy jól érezzük-e magunkat benne, együtt tudunk-e élni az adott ruhával, és ami a legfontosabb, illik-e a személyiségünkhöz, ruhatárunkhoz.

Vásárláskor, ha nincs kéznél egy barát, vagy rokon, kérdezzük meg a körülöttünk állókat (reméljük őszintén megmondjá ha is, ha bénán áll), hogy mit gondolnak az adott ruháról rajtunk. (Mi nagyon sokszor segítünk ruházati boltokban megtalálni az esélyes darabot, lehet találkozunk.)

Vegyük tudomásul, hogy nem csak az "S" a méret. Ne próbáljuk magunkat mindig a legkisebb méretű ruhába beleszuszakolni. Az "M"-es "L"-es méretjelzésnél (amit ugye ki is lehet, és illik is kiszedni a ruhákból, mert a sok cetli igen romboló hatású, ha kificcen) sokkal rosszabb, ha buggyan a háj.

Tisztázzunk önmagunk adottságait és legyünk rájuk büszkék. Sajnos a divat és egyéb szaklapok folytamatosan a "még egy kiló mínusz és tökéletesen érzed magad-at' szajkózzák, pedig az evés maga a csoda, és ezt az élvezetet senkinek sem szabad megfosztani önmagától. Ha valakit zavar, hogy túlsúlyos - értelemszerűen behelyettesíthető ide bármilyen para -, hát tegyen ellene, ha csak rajta múlik a dolog, de ne gyűlölje magát ezért. Amennyiben nincsenek frusztrációi emiatt és kiegyensúlyozott élete van, nincs miről beszélni, ugye.Zsófi, a körtelány

Ezen a héten Zsófit öltöztettük új ruhába, és igen, olyanokba amilyeneket magától biztosan nem választott volna, mivel ő inkább az egyszerű, sportos darabokat kedveli. Az ápol és eltakar fajtából.Zsófi 165cm, így arra kellett törekednünk, hogy semmiféleképpen se nyomják őt össze a ruhák. Be kell vallanunk, hogy próbálkoztunk egy nagyon csinos sötétkék (mivel Zsófinak hihetetlenül kék szemei vannak, ezt igazán hangsúlyozta volna) magas derékállású szoknyával is, mivel Zsófinak darázs dereka van - ezt is szerettük volna hangsúlyozni -, és ehhez képest széles a csípője, de nem tudtunk kibékülni a látottakkal. Pedig sem Zsófival, sem a szoknyával nem volt baj, csak ők ketten együtt, valahogy mégsem működtek olajozottan. A lényeg, hogy sosem szabad elkeserednünk, csak azért, mert egy-egy darab elkeserítően mutat rajtunk, higgyétek el, hogy nem Bennetek van a hiba. Csak meg kell találni az álomruhából a nektek megfelelőt.Első szett

E heti "áldozatunk" szinte mindig nadrágot hord, abban érzi jól magát, ez azonban korántsem jelent egyhangú öltözködést. Lehet ez a nadrág rövid, színes harisnyával kombinálva az idei ősz/tél alapvető darabja, vagy nagyon hosszú ha, egy magas sarkú lábbelivel kombináljuk, akkor lehetőleg tartson a hossza majdnem a sarok háromnegyedéig, vagy egyszerűen tűrjük be a csizmába. (Csak ne ázzon fel az esőben, mert az, katasztrofálisan néz ki)

Zsófi az első átalakítás után

Farmer tekintetében a koptatás/rojtozás nélkülit ajánljuk, ha szövetből készült, akkor pedig a nagyon matt vagy inkább nagyon csillogó felületkezelésűeket válasszuk. A póló/felső legyen nagy mintás, minél csillogóbb feliratokkal, vagy képekkel applikálva, kicsit hosszított fazonnal, hogy ne mindig húzkodjuk lefelé, mert így az anyag megnyúlik, és élvezhetetlen látványt nyújt. Ami az idén plusz, az a kiegészítők rendszeres és hangsúlyos használata. Kesztyű - bőrből, legyen ez színes vagy egyszínű, hosszú vagy rövid, autós vagy téli, teljesen mindegy, csak legyen. Sapkák, és az elnyűhetetlen sálak is jöhetnek: mintásat vagy egyszínűt, kasmírt vagy kötöttet is választhatunk. Most még az is megengedett, hogy méretek kicsit/nagyon eltúlzottak legyenek - vagy hihetetlen mennyiségű rojt lógjon rajta (a sálon és ne a nadrágon).

[PAGEBREAK]

Második szett

Sokak örömére, idén újra divat a mellény, zakó alá, ing vagy garbó fölé, egyre megy. A lényeg, hogy "mellényből" legyen és a szín, valamint a formavilág tekintetében harmonizáljon a többi darabbal. Ez az a "kiegészítő", ami nem csak feldobja az egyébként talán kicsit unalmas ruháinkat, de praktikus és kényelmes viselet is egyben.

Zsófi, a második átalakítás után

Az ing. Visszatértek a női ingek, minden mennyiségben. Lehet az orosz galléros, egyszerű normál galléros, csipkés, avagy magas állású vagy netán masnival megbolondított. Ez az a ruhadarab, amit egyébként irigylünk a férfiaktól, mert mindig elég csábítóan tudnak benne feszíteni. Nos, akkor feszítés indul, csak a gombok ne repkedjenek (annál kiábrándítóbb nincsen, mint amikor valakire csak egy "picit" kicsi az ing és a gombok folyamatosan cérna-szálerősségi próbát tartanak.).

Ezeknek a szetteknek az összeállítása is a megfizethetően olcsó cikkhez kapcsolódnak, valahogyan így:

Sportos és cuki

1.szett: Zsófi sálját a Nagyi horgolta, pólója 1500 forint volt a TESCO-ban, az övet 2000, a farmert pedig 3500 forintért a kínai piacon vettük. A táska PepperHOT és csak rendelésre készül. A csizma stylist sajátja.

2.szett: Az oroszos csipkegallérú ing a kínain 2000 forint, de mivel rendszeres vevőnek számítunk, így megkaptuk 1700-ért. A nadrágot is onnan hoztuk 2300 forintért. A mellény PepperHOT, megint csak rendelésre és a táska pedig Trend2-ből származik 4000 forintért.

A Ruhás LányokLÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés