free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Snoopys cuccok

Borsa         Címkék: árverés, cuccok, jótékony, kollekció, snoopys 0 hozzászólás

A New York-i divathét szenzációjaként adták hírül a Snoopy inspirálta neves divattervezők kreációinak felsorakoztatását. A kutyás kollekciót licitre bocsátják, és a befolyt összeget jótékony célra fordítják.

A New York-i divathét idei különleggesége volt, hogy a modellek mellett egy mesefigura is feltűnt a kifutón. Nem a hatásvadászat kedvéért, kísérőként vonult az eb, az alkotók múzsájaként tekinthettek rá a meghívottak.Eredetileg Charles M. Schulz divattervező fejéből pattant ki a mesehős-ruhák gondolata, a kivitelezés mégsem kötehető egyedül az ő nevéhez. A kollekció igazi csapatmunka eredménye. Bár a számunkra sajnos ismeretlen tervezők nevei sokat nem mondanak - Liz Claiborne, Betsey Johnson, Heatherette és Pamella Roland -, szerencsére Whoopi Goldberg neve ismerősen csengett a csapatban.

Nézd meg a Snoopy kollekciót!

MegvásárolhatóAkinek bejönnek a meseruhák, a Snoopy által ihletett kreációkat hamarosan meg is vásárolhatja, ugyanis kalapács alá kerülnek az eBay-en, október elsejétől lehet majd licitálni. Érdemes ajánlatot tenni, mert a befolyt összeget jótékony célra fordítják.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés