free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

5 különleges alapozó

Borsa         Címkék: alapozó, különleges, lista, öt, smink 0 hozzászólás

Számos olyan alapozó kapható már, ami valamiben eltér a hagyományostól, ha másban nem is, legalább külsőleg. Mi pont ezért voltunk kíváncsiak arra, hogy a dizájnolt csomagolás rejt-e valami újat is...

A hagyományos alapozók mellett egyre több olyan is kapható, amelyek valamiben - például forma, állag, vagy a felvitel módja - eltérnek a megszokottól. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ezek a termékek valóban vannak-e annyira különlegesek, mint amilyennek kívülről látszanak, ezért kipróbáltunk néhányat. Íme, az öt - pozitív vagy negatív értelemben - legérdekesebb.

Graffitis csajoknak

Dior Skin Airflash Spray FoundationHa mondjuk szinglifilmet forgatnánk, egész biztosan lenne benne olyan jelenet, amikor a főhősnő a Dior ezt a különleges és méregdrága alapozót próbálja felvinni az arcára. Ugyanis, ez a szórófejes flakonban kapható termék úgy működik, mint a flakonos festékek és ez egyáltalán nem könnyíti meg felhasználója dolgát. A használati utasításban tanácsolt 20 centiméterről fújva is elég egy pillanatnyi óvatlanság és máris ott a folt, az egyenetlenség, a lecsorgás, ráadásul a szemöldökre, hajra is könnyedén, ám annál határozottabban jut belőle. Mindennek tetejébe túl gyorsan szárad ahhoz, hogy még idejében elkenegethessük, letörölgethessük. Ha pedig már megszáradt, akkor mit neki sminklemosó vagy szappanos víz. Szinglifilmek főhősnőin, profi sminkeseken és graffitis múlttal rendelkező csajokon kívül másnak nemigen ajánljuk.Fellelt ár: 13200 forint (Douglas Parfüméria)

Műanyagszagú

Isadora Velvet Make-up MousseAz Isadora hab állagúnak mondott alapozóját a flakonból - a hajhaboknál megszokott hanghatás mellett - kifújva valóban laza, hab állagú anyag. Aztán elkenve a bőrön már kissé túl hígnak, gusztustalannak érezzük, a felesleget törölgetni kell, ráadásul meglehetősen lassan is szárad. Viszont ha végre eljutunk a száradásig, akkor kiváló kárpótlást kapunk, ugyanis klasszul fed, sima és tapintásra is kellemes, csak - talán ez az egyetlen valódi negatívuma - kissé túlságosan műanyagszagú az eredmény. Mindezek mellett tartós, ugyanakkor sminklemosóval könnyű eltávolítani. Fellelt ár: 4790 forint (Douglas Parfüméria)

Ha ráérünk bíbelődni

Max Factor Flawless PerfectionA Max Factor kétlépéses alapozója elegánsan formatervezett csomagolásban kapható. Az első lépésben egy lájtos, sűrített tejszerű krémet kell felvinnünk a bőrre, majd annak száradása után jöhet a második lépés, vagyis maga az alapozó, ami voltaképpen nem tűnik másnak, mint bármely hagyományos folyékony alapozó. Mindkét krémet könnyű felkenni és eloszlatni, a végeredmény pedig korrekt és strapabíró. Kipróbáltuk az első lépés elhagyásával is, jelentős különbséget nem tapasztaltunk. Amit viszont meg kell említeni, hogy a termék a tájékoztató szerint illatanyagmentes. Ehhez képest kategorikusan erős, ám meg kell hagyni, hogy nagyon is finom az illata, szóval kár letagadni. Fellelt ár: 3999 forint (Drogerie Markt)

Stiftes változat Jól fedő ragacs

Max Factor Pan StikA Pan Stik alapozó stiftes kiszerelésének köszönhetően kifejezetten könnyű használni. Krémes állagának köszönhetően akár az egész arcbőrön eloszlathatjuk. Ám, ha csak egy-egy foltot vagy mondjuk szem alatti karikákat szeretnénk eltüntetni, arra is alkalmas, hiszen bár teljesen jól fed, mégis természetesen passzol a bőrhöz (persze csak akkor, ha a megfelelő árnyalatot választottuk.) Negatívuma, hogy kicsit ragacsos és izzadás hatására bizony elkenődik.Fellelt ár: 2149 forint (Drogerie Markt)

Habos morzsák Ebből por lesz

Maybelline Dream Matte MousseA termék az arckrémekhez hasonló kis tégelyben kapható. Következésképp úgy is kell felvinnünk, mint egy arckrémet. A nehéz, habos állagú anyagba kissé fura érzés belenyúlni, bizonytalankodunk, hogy vajon mennyit is vegyünk ki egyszerre. A valódi meglepetés azonban csak ezután következik, hiszen elkenve a bőrön a hab rövidesen porszerű állagot ölt és mintegy púderként kezd viselkedni. Az arcon erősen vakolatszerű, a kelleténél sokkal inkább matt hatást kelt. Aztán pár óra alatt elmorzsolódik és ledobja magáról a bőr.Fellelt ár: 2399 forint (Drogerie Markt)

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés