free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyömöszölhető macskák

Borsa         Címkék: játék, macska, másolat, reprodukció, vicces 0 hozzászólás

Egy német cég tálcán kínálja a megoldást azoknak a macska tulajdonosoknak, akik már unják az állandó etetést, itatás, tisztán tartást: bevállalták ugyanis, hogy legyártják az állat simogatható reprodukcióját.

Leginkább fanatikus állatimádóknak és azoknak a kisállat tulajdonosknak ajánljuk egy német játékgyártó cég legújabb ötletét, akik bár bírják macskáikat, azért megviseli őket a rendszeres gondozás, a külön lélekápolás, és egyéb, az állattartással járó kötelező feladatok. Jó, a kedvenc iránti rajongás kifejezőeszköze is lehet a macska reprodukció.Retro- és luxus macsek Electric Luna a világ legnyugodtabb, legegyszerűbben kezelhető macskája, simogathatjuk, gyömöszölhetjük, vagy hetekig figyelmen kívül is hagyhatjuk bátran, nem fog megsértődni. Ha ilyet szeretnénk csak annyit kell tennünk, hogy küldünk egy fotót saját kedvencünkről, és a cég készít nekünk egy plüss játékot, ami ígéretük szerint ugyanúgy fog majd kinézni, mint a kis kedvenc. A hasonmás cicán kívül foglalkoznak még luxus és retró stílusú macsekok gyártásával is. Utóbbiak saját névvel és viselkedési útmutatóval is rendelkeznek.

Nézegess plüss macskákat!

Igen precíz kivitelezés jellemzi ezeket a plüss macskákat, hiszen az összes mesterséges állatot kézzel készítik el. Ha rákattantatok, akkor jó hír, hogy akár rendelhettek is a személyre szabott kollekcióból. Potom 40 eurót kell kipengetnetek.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés