free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Indul a MyFashion

Borsa         Címkék: divatrajongók, fejlesztés, internet, myfashion, új 0 hozzászólás

A találékony netfejlesztők ezúttal a divatrajongóknak kedveztek: kollekciók, hírek, bemutatók mind elérhetők lesznek egyetlen klikkelésre. A MySpace után most itt a MyFashion, már ha valaki megtalálja.

Fellendülőben a divatpropaganda az interneten, megjelent ugyanis a mindenki által ismert MySpace divattal foglalkozó változata is.A MySpace-en nem csak mi, hétköznapi emberek vagyunk elérhetőek, hanem egyre több híresség - például Alexander McQeen vagy Paris Hilton - is. Olyannyira népszerű ez a közösségi oldal, hogy a működtetők létrehozták, és a múlt héten már elérhetővé is tették a kizárólag csak divattal foglalkozó MySpace Fashiont is.

Az ember lánya, kinek az internethasználat nem csak a munkájához, de a mindennapjaihoz is szervesen hozzátartozik, ezért nagyképűen kijelentheti, hogy gyakoroltott felhasználó, a hír hallatán a Myspace menüpontjai között kezdi el keresgélni a fashion rovatot. Nos, ekkor érik a meglepetések.

Ez itt az

A Myspace főoldalán ugyanis semmi nem utal arra, hogy ezen a portálon divattal foglalkozó rovat is helyet kap. A MyFashion pedig egy létező oldal, ahova mind amatőr mind pedig profi felvételek egyaránt feltölthetők (már most rengeteg videót lehet letölteni a New York-i divathétről például).

Hírességek gardróbjaiAz oldalra nem csak divatshow- kon készült videókat lehet nézegetni, hanem egyéb programok és hírek is megtalálhatóak. Ezenkívül pedig lehetőség van arra is, hogy celebek ruhái között is kutassunk, persze csak képletesen.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés