free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Kivarrt csajok

HT         Címkék: csajok, hímtag, kivarrt, tetoválás, vélemény 0 hozzászólás

A tetoválás egyértelműen megosztja az emberiséget: vannak, akiknek az öltözködésük és testkultúrájuk elengedhetetlen kelléke, és vannak olyanok is, akik hánynak tőle. De a Hímtag igazságos.

A tetoválás nem bűn és nem erény. A klassz tetkó kortalan és általában klassz testrészen van. Olyanon, amire maradéktalanul, kétely nélkül büszke a tulajdonosa. A testdíszítésben az a legkedvesebb, hogy a másiknak való tetszés iránti vággyal magyarázzuk az egoizmusunk helyett. Viszont az a pasi, akit zavar a csaj dereka alatti sorminta, az allergiás a nőkre. Nem minden tetovált csaj liba, vagy plázabébi, esetleg sittes. Eseti kapcsolatban nem lehet visszatartó erő semmilyen tetoválás, stabilban meg tolerálandó.

Hol kezdődik a fürdőruha

TestdíszítésAz ember szerencsés esetben önszántából lesz tetotvált. Senki sem születik Szeretlek Anyám feliratokkal az alkarján, vagy lágertetkóval, és kevesen járnak úgy, hogy álmukban varrják ki őket. Sőt, annak ellenére, hogy a tetoválásért fizetni és szenvedni kell, nagy népszerűségnek örvend a hírességek és ezáltal a fogyasztóik körében. A tetoválás tulajdonképpen a plasztikai sebészet unokatestvére, és nem csak az ára miatt - egy egésztestes varratásba 1 milliónyi készpénz birtoklása nélkül nem érdemes belevágni -, mindkettő a testformálásért és a társadalmi beilleszkedésért született. A tetoválás is arról szól, mint a tüzes vassal történő megbélyegzés, amit egyes szadomazo szubkultúrák kedvelnek, vagy a fülcimpától a köldökön át a nemiszervig tartó intimékszerezés többezeréves szokása. Ugyanolyan testdíszítés, mint a dizájn vagina. A modern primitívek, a stigmahívők, a billogozottak és a testplasztikások vágya közös: a testük megváltoztatása. Csak míg a polinézeknél a férfiak a testükre varratják a rangjukat, addig a civilizált csajok egy része a hátsójuk feletti csípőterületre a szexuális kisugárzásukat. EllenkultúraA tetoválás testművészet és tucatjelenség, beépült a műkereskedelembe és a konformizmusba. Manapság mindenki azt varrat magának, amit és ahova akar. Bár Lucky Diamond Rich, a tetkók világrekordere nem egy hétköznapi figura, de a tetoválásnak, az orrkarikának, a szakadt farmernek és a márkás edzőcipőnek még akkor sincs semmi köze az ellenkultúrához, ha egyesek azt állítják, hogy a tetkó nem más, mint a fenevad bélyege. Az biztos, hogy a világdiktatúra és antikrisztushívők tetoválatlanok, de szerintük a tetováltak a kénköves kínok előtt egy totalitárius rendőrállam ellenőrzött és megfigyelt rabszolgái lesznek. A tetoválás, hála az orvostudománynak meg a hideglézernek, nem örökéletű, de nyereségvágyból tetováltatni magunkat béna. A fejvarrás reklámcélú értékesítése pedig nem ér.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés