free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Add a munkád!

Borsa         Címkék: civil, javaslat, munka, szervezet, támogatás 0 hozzászólás

Szerencsés helyzetben van az, aki azon töri a fejét, hogy melyik civil szervezet célkitűzéseit támogassa munkájával, ugyanis rengeteg van, kedvére válogathat. Mi, női lapként egy női szervezetet javasolunk.

Létezik Magyarországon egy kezdeményezés, amelyet nők hoztak létre elsősorban nőknek. A nevük TAVAM és azért hozták létre kismamaklubok, anya és női körök hálózatát, hogy segítséget nyújtsanak anyaságukban és nőiségükben kiteljesedni kívánó nőknek. Fontos számukra, hogy a gyermekvárás időszaka és a szülés méltó legyen az ahhoz a csodához, amit egy új élet érkezése jelent. Segíteni kívánnak minden olyan egyéni és társas kezdeményezést, ami a szülést-születést, az élet megkezdésének feltételeit egyre jobbá, természetesebbé teszi, s ezáltal a szülő-gyerek kapcsolat, a családi felelősségvállalás és a tudatosság erősödését szolgálja. Foglalkoznak minden olyan kérdéssel, ami a fenti témákat érinti, konferenciákat, beszélgetéseket, találkozókat szerveznek és nagyon komoly felvilágosító munkát végeznek a leendő szülők, orvosok, védőnők körében.

Csajok egymás között

Az elmúlt években olyannyira megszaporodtak tennivalóik, rendezvényeik, hogy önkéntes munkatársakat toboroznak. Az önkéntes munka nyilván nem főállást jelent, de akinek belefér az idejébe, érdemes munkáját ajánlania egy ilyen kezdeményezésnek. Keresnek többek között rendezvényszervezőt, marketingest, kommunikációs munkatársat, asszisztenst. Érdemes körülnézni a honlapjukon, mert nem teljes a lista. És ne feledjük: azok a demokráciák működnek jól, ahol a civil szervezetek megfelelő erővel tudják képviselni célkitűzéseiket.

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés