free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Díjnyertes pohárfedél

Borsa         Címkék: díjnyertes, pohárfedél, praktikus, színváltós, találmány 1 hozzászólás

Végre egy hasznos és praktikus találmány! A színváltós pohárfedél segítségével elkerülhetővé válik, hogy a papírpoharas forró italokkal megégessük a szánkat. Az ötlet már több szakmai díjat is elnyert.

A papírpohárból kávézás vagy kakaózás megfelelő szituációban akár még hangulatos is lehet. Nagy hátulütője viszont, hogy a pohár hőmérséklete alapján nemigen lehet pontosan megítélni, hogy mennyire forró a benne lévő ital és ha nem figyelünk oda, akkor jó eséllyel égetjük meg a szánkat. Egy ausztrál cég azonban előállt egy olyan frappáns találmánnyal, mely megoldást jelenthet erre a kellemetlenségre.

Színváltós

A Smart Lid konkrétan egy színváltós pohárfedél, mely az ital hőmérsékletének függvényében változtatja színét. Ha az ital forró, a fedél vörös, majd ahogy hűl, úgy vált át fokozatosan kávébarnába. Az innovatív termék már két komoly szakmai díjat is elnyert Ausztráliában: a Foodservice QSR díját és a Silver Dupont csomagolástechnikai díjat.

Logikus

A Smart Lid gazdája a sidney-i illetőségű Nosmell Pty Ltd. most azon van, hogy megismertesse és minél szélesebb körben elterjessze a találmányt, épp ezért hirdetőket és forgalmazókat keresnek. Néhány ausztrál és amerikai céggel már meg is állapodtak és ha így haladnak, akkor néhány éven belül akár világszerte ilyen fedelek kerülhetnek majd forró italokat rejtő papírpoharak tetejére.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés