free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divattal a mellrák ellen

Borsa         Címkék: akció, amerikai, divattervezők, ellen, mellrák 0 hozzászólás

Az Amerikai Divattervezők Tanácsa egy mellrákellenes szervezettel együttműködve, a divat eszközeivel igyekszik tenni a mellrákellenes küzdelemért. Az akcióba divattervezőket is bevontak.

Az októberi Nemzetközi Mellrákellenes Hónap alkalmából az Amerikai Divattervezők Tanácsa a Breakthrough Breast Cancer szervezettel együttműködve jótékonysági akciót indított a mellrák elleni küzdelem segítésére. Olyan tervezőket vontak be az akcióba, mint például Rarlph Lauren, Diane Von Furstenberg vagy épp Oscar De La Renta.

Árverés

A Breakthrough Breast Cancer már 1996 óta szervez hasonló megmozdulásokat több országban, Fashion Targets Breast Cancer címmel, ám a mostani együttműködés az eddigieknél sokkal nagyobb dobásnak ígérkezik.A program lényege a Net-A-Porter.com weboldalon keresztül lehet megvásárolni a neves tervezők által erre az alkalomra készített és az akció céltáblás lógójával díszített darabokat. A holmik eladásából befolyt teljes összeget a mellrákellenes küzdelem céljaira fordítják.

Rendeljünk!

Jelenleg, első körben egy sorozat Ralph Lauren-féle galléros pólót kínálnak eladásra, fehér, sárga, zöld, piros és kék színben, darabját 80 dollárért. A többi neves tervező által kreált cuccok még ezután kerülnek majd fel a weboldalra.

Aki segíteni szeretne, úgy, hogy közben mellesleg klassz ruhadarabokhoz is hozzájut, megteheti, hiszen hazánkból is lehetőség van rendelni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés