free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divattal a mellrák ellen

Borsa         Címkék: akció, amerikai, divattervezők, ellen, mellrák 0 hozzászólás

Az Amerikai Divattervezők Tanácsa egy mellrákellenes szervezettel együttműködve, a divat eszközeivel igyekszik tenni a mellrákellenes küzdelemért. Az akcióba divattervezőket is bevontak.

Az októberi Nemzetközi Mellrákellenes Hónap alkalmából az Amerikai Divattervezők Tanácsa a Breakthrough Breast Cancer szervezettel együttműködve jótékonysági akciót indított a mellrák elleni küzdelem segítésére. Olyan tervezőket vontak be az akcióba, mint például Rarlph Lauren, Diane Von Furstenberg vagy épp Oscar De La Renta.

Árverés

A Breakthrough Breast Cancer már 1996 óta szervez hasonló megmozdulásokat több országban, Fashion Targets Breast Cancer címmel, ám a mostani együttműködés az eddigieknél sokkal nagyobb dobásnak ígérkezik.A program lényege a Net-A-Porter.com weboldalon keresztül lehet megvásárolni a neves tervezők által erre az alkalomra készített és az akció céltáblás lógójával díszített darabokat. A holmik eladásából befolyt teljes összeget a mellrákellenes küzdelem céljaira fordítják.

Rendeljünk!

Jelenleg, első körben egy sorozat Ralph Lauren-féle galléros pólót kínálnak eladásra, fehér, sárga, zöld, piros és kék színben, darabját 80 dollárért. A többi neves tervező által kreált cuccok még ezután kerülnek majd fel a weboldalra.

Aki segíteni szeretne, úgy, hogy közben mellesleg klassz ruhadarabokhoz is hozzájut, megteheti, hiszen hazánkból is lehetőség van rendelni.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés