free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Tervezz saját táskát!

Borsa         Címkék: ízlés, saját, találékony, táska, tervezés 0 hozzászólás

Ha mindig is éreztünk magunkban tehetséget a tervezéshez, most itt az ideje, hogy ezt élesben is kipróbáljuk. Egy találékony cég ugyanis a képzelőerőnkre - és ízlésünkre - bízza táskáinak tervezését.

Azt már tudjuk, hogy nem szükséges végéigfutkosnunk a várost, ha kényelmesen szeretnénk intézni a vásárlást, hiszen egy ideje ezt is el tudjuk intézni interneten keresztül. Arra az igényre azonban, hogy az a darab tényleg úgy nézzen ki, ahogy azt elképzeltük, eddig nem volt garancia. Eddig. Mostantól ugyanis akár mi is megtervezhetjük saját táskánkat, így a végeredmény színben, anyagban, fazonban tökéletes, vagy legalábbis elképzeléseinhez tökéletesen passzoló.

Nézd meg a variációkat!

Csak a fantázia szab határtA Oney Bags internetes oldal a fantáziánkra bízza saját táskakollekcióját: 15 különböző stílus, több mint 50 féle anyag áll rendelkezésre ahhoz, hogy megalkossuk a számunkra ideális táskát.Hasznos kiegészítők tömkelegéből válogathatunk. Egyedi sporttáskát, pénztárcát, irattáskát, strandszütyőt, de még tarisznyát is találunk az alapdarabok között. Csak annyi a dolgunk, hogy kiválasztjuk a kívánt formát, majd az ehhez passzoló anyagot és színt, és már kész is az egyedi, semmihez sem hasonlítható táskánk. A karakteres darabok ára - bár nem a legolcsóbb, de szerintünk megfizethető - 48 dollárnál kezdődik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés