free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legszebb tányér

Borsa         Címkék: dizájn, kert, lista, tányér, tárgy 1 hozzászólás

Az ember lánya hajlamos azt hinni, hogy csak az online dizájnboltokban talál igényes tányérokat, pedig ha vesz a fáradtságot és ellátogat néhány hazai boltba, igazán szép felhozatallal találja szembe magát.

Vége a nyárnak, már nem papírtányérokról esszük a grillezett finomságokat, hanem bent, szépen terített asztalnál vacsorázunk. Ideje felkészülni a hidegebb napokra, otthonosabbá tenni a lakást, ahol valszínűleg több időt fogunk tölteni télen, mint nyáron. Nem árt beszerezni egy két színes tárgyat, hogy elűzzük a téli depressziót. Bár nincs rá tudományos bizonyíték, tapasztalatból tudjuk: egyszerűen jobban érzi magát az ember ha szép tárgyak veszik körül. Persze ez nem azt jelenti, hogy rohanj a legközelebbi dizájnboltba, és cseréld le a bútoraid felét, az apróbb változtatások legalább olyan sokat jelentenek. Cseréld le például a tányérokat, hogy egy nehéz nap után jobban essen a vacsora, hogy úgy érezd magad, mint egy elit étteremben. Jó hírünk van, nem kell messzire menned, a legtrendibb darabokat ugyanis a hazai boltokban is beszerezheted. Lista, abc sorrendben, a szerintünk legjobbakból.

Forma

A formában találtuk a spagetti imádók álmát, ezt az arany díszítésű mélytányért. Nem olcsó, de megéri a befektetést, ugyanis mindenféle extra kellék, alátét, virágdísz, vagy méreg drága abrosz nélkül, azonnal romantikus hangulatot teremthetsz vele az ebédlőben. Elég egy szép gyertya, és jöhet a tökéletes vacsora.
Ikea

Nemrégiben az Ikeában jártunk, hogy közelebről is megnézzük az új kínálatot, amikor felfedeztük ezt a gyönyörű virágmintás tányért. A svéd tervező, Sissa Sundling munkája akár egy felkapott designbolt polcán is jól mutatna, úgy néz ki, mintha súlyos tízezereket fizettél volna érte. Nem nehéz elegánsan megteríteni vele, egy egyszerű fehér abroszon is jól mutat.Kare Design

A kare design Fiore porcelánjai a neobarokk szerelmesinek készültek. A fehér dombormintás tányér tökéletesen illik az összes neobarokk kiegészítőhöz, a fekete műanyag gyertyatartótól kezdve egészen a konyha ajtóba lógatott gyöngyfüggönyig.
Kika

Igazán trendi, organikus mintájú tányérokat találtunk a kika őszi újdonságai között is. A Leaf fantázianevű porcelánok tökéletesen megfelelnek a legújabb irányzatok követelményeinek, nem csak a piros virágminta, de a tányér formája is gyönyörű.

Villeroy&boch

Egy tányérnál nem csak a minta, de a forma is fontos. A Villeroy és Boch New Wave sorozatának darabjai különleges alakjukkal lopták be magukat a szívünkbe. A szokatlanul hullámzó tányérok többféle színben is kaphatóak, nekünk mégis a fehér tetsztik a legjobban. Ha szereted a minimál designt, és a letisztult formákat, akkor ez éppen neked való.
Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés