free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Gyűrűk a gyerekszobából

Borsa         Címkék: giccs, gyűrű, kiállítás, kiegészítő, meseszerű 0 hozzászólás

A Forma Galéria jóvoltából végre igazán vicces, meseszerű giccseket láthatunk és ha akarunk, hordhatunk is kiegészítőként. Tari Zsófi vidám és megnyugtató gyűrűit csütörtökön állítják ki.

Kedveljük azokat a helyeket, ahol a megvásárolható tárgyak nem csak praktikusak, hanem igazán szépek is. Azt sem bánjuk egyáltalán, ha időnként kiállítás keretében mutatják be a formatervezett darabokat a forgalmazók. Szeretjük a szép tárgyakat nem csak használni, de nézni is, na.

Sőt, ha ékszerekről van szó, akkor a világ végén is megkeressük azokat a kollekciókat, amelyek különlegesek, érdekesek és emellett dekoratívak is. Nem kell mindjárt csillagászati árú nemesfém-drágakő dolgokra gondolni. A szép-érdekes-vicces bizsukkal is ki lehet bennünket csalogatni a világból. Amire most bukkantunk, azért nem is kell messzire mennünk. Budapesten a Forma Galériában mutatják be Tari Zsófi - aki Szofita művész néven jegyzi alkotásait -, harmadéves iparművész-hallgató gyűrűit, amit az úgynevezett hógömbök ihlettek.

Mesések Harmonikus képek

A hógömb - nincs tudományos neve - az a játék, amikor egy üvegbúrában megépített idilli életkép köré hókavargást varázsolhatunk a búra felrázásával. Nos, ez a játék adta az ötletet a Szofita gyűrűihez. A saját elmondása szerint: "Mániásan vonzódom az ízléses giccsek iránt, melyből kialakult a hógömbök csodálata, amivel már több mint két éve kísérletezgetek. Ma ez a kísérletem odáig jutott, hogy már tudok olyan gyűrűt is előállítani, melyben igazán harmonikus életképként korcsolyázó gyerekeket látunk, és közben a gyűrű mozgatása által a gyerekekre esik a hó! Azt szeretem a giccsekben, hogy van bennünk valami idillikusan meseszerű, amely megnyugtat a mindennapok "mesétlenségében". Szofita kiállítása szeptember 20-án, 19 órától, október 6-ig tekinthető meg a Forma Galériában.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés