free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nősoviniszta reklámkampány a D&G-tól

Borsa         Címkék: dolce&gabbana, domina, kampány, nősoviniszta, reklám 0 hozzászólás

Merész reklámkampánnyal állt elő a Dolce&Gabbana. A fotókon a hölgyeket elegáns dominaként ábrázolják, ugyanis szerintük ez a szerep a legjellemzőbb a mai nőkre. Persze a hímek háborognak...

Eddig sajnos, sokkal inkább ahhoz voltunk hozzászokva - már, ha ehhez hozzá lehet szokni -, hogy bizonyos reklámok a nőket alárendelt, sokszor megalázó helyzetben ábrázolják. A Dolce&Gabbana most ezen fordított egyet igényesen nősoviniszta reklámkampányával.

Meztelen és kiszolgáltatott

A D&G legújabb, a 2007-08-as, őszi-téli kollekcióhoz készült kampányfotóin a nőket elegáns dominákként ábrázolja, akik meztelen, kiszolgáltatott férfiakon uralkodnak. A művészi, már-már festményszerű fotókat egyébként egy férfi, Steven Klein, elismert, New York-i fotográfus készítette. "Ezekkel a képekkel az erős és domináns nőt akartuk bemutatni, hiszen a mai nők ilyenek" - nyilatkozta Stefano Gabbana a WWD.com divatmagazinnak.

Nézd meg a képeket!

A merész kampány láttán persze rengeteg hím(soviniszta) adott hangot felháborodásának, elvégre ugye ők egyáltalán nem ehhez vannak hozzászokva... "Nem az volt a szándékunk, hogy a kampány közönséges legyen vagy bárki emberi méltóságát sértse" - magyarázkodott Gabbana.

Nos, szerintünk erre a magyarázkodásra egyáltalán nem volt szükség. Ezek a fotók ugyanis egyrészt esztétikusak és egyáltalán nem közönségesek, másrészt pedig a mondanivalóval sincs probléma.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés