free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Divat az ujjatlan kesztyű!

Borsa         Címkék: divat, kesztyű, menő, ősz, ujjatlan 1 hozzászólás

Visszatértek a divatba az ujjatlan kesztyűk! Idén ősszel olyan menő divatházak kínálatában jelent meg ez a hosszú ideig inkább a hajléktalanok körében jellemző kiegészítő, mint például a Cacharel vagy a Dior.

Elmúltak azok az idők, amikor ujjatlan kesztyűt csak hajléktalanok, punkok és zöldségesek hordtak! A kiegészítőt most rehabilitálták és most a legelegánsabb divatházak kínálatában jelenik meg.

Dekoltált kezek

Az idei őszi-téli bemutatókon olyan divatházak kollekcióiban bukkant fel az ujjatlan kesztyű, mint a Cacharel, Philip Lim, Marc Jacobs vagy épp a Dior. Legtöbbjüknél kötött, főleg szürke vagy fekete színű, ujjatlan kesztyűk szerepelnek. A szárak hossza a rövidtől a felkar közepéig érőig változik. És nem csupán nők, hanem férfiak számára is készültek ilyen modellek.

Mi szeretjük

Nos, az ujjatlan kesztyű bizony nagyon is megérdemelten került most újból méltó helyrére a ruhadarabok hierarchiájában. Ezek a kesztyűk amellett, hogy egyértelműen praktikusak, kifejezetten csinosak és - különösen a finomabb anyagból készült verzióik - elegánsak is. Ujjatlan kesztyűben a kéz egyfajta "dekoltázst" kap - bármit is jelentsen ez, s a következő mondat -, ami a maga módján tud annyira vonzó lenni, mint egy klasszikus értelemben vett, ízléses dekoltázs. Valószínűsíthető, hogy a nagy divatházak után a középkategóriás, kommersz márkák kínálatában is hamarosan megjelennek majd az ujjatlan kesztyűk.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés