free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Párnaparóka

Borsa         Címkék: egyedi, koreai, párna, paróka, tervező 0 hozzászólás

A párnát és a parókát egyesítő találmánnyal rukkolt elő egy koreai tervező. Bár a modellből csupán egyetlen limitált széria készült, a kreátor már egy kisebb rajongótábort magáénak tudhat.

Egészen pihentagyú ötlettel állt elő egy távol-keleti dizájner: alkotott egy párnát, ami paróka is egyben. A fura találmánynak már rajongói is vannak, ráadásul olyanok, akik perfomanszot adtak elő a fejfedők segítségével.

Performansz

Joo Joun Paek koreai tervező kreaálta a Pillowig - azaz párnaparóka - nevezetű tárgyat, ami tulajdonképpen egy olyan párna, amely egy beépített, kötős csuklyát is tartalmaz, s ennek a segítségével rögzíthető a fejre. Elsőre kissé betegnek tűnik az ötlet, ám ha jobban belegondolunk, ez a tárgy praktikusan is használható, például ha repülőn vagy vonaton kell ülve aludnunk. Mindenesetre az biztos, hogy felvéve igen idiótán néz ki a cucc, viselője gyakorlatilag úgy mutat benne, mint egy C kategóriás retró sci-fi vígjáték kedvesen gyengeelméjű szereplője.

Limitált

A párnaparókákat Paek egytől egyig kézzel varrta, összesen 50 darabot készített belőle. A limitált szériát egy kiállításon sikerült is értékesítenie. Két hónappal később pedig a rajongók Szöul egyik közterén csoportos performanszot adtak elő a párnák segítségével.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés