free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

A kilincs újraértelmezése

Borsa         Címkék: dizájner, francia, kilincs, szürreális, új 0 hozzászólás

Egy francia dizájner olyan kilincset tervezett, ami új értelmet adhat a hozzánk látogatók köszöntésének. Bár van, aki ezt a formát kifejezetten ijesztőnek, szürreálisnak tartja, elképzelhető, hogy piacra dobják.

Az "Isten hozott" feliratú lábtörlők már réges-rég elkoptak, a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt. Nemsokára már sokkal stílusosabb módja is lehet annak, hogy otthonunk köszöntsön bennünket vagy a hozzánk betérőket, ez pedig nem más, mint a kezetfogó kilincs.

Forgalomba is kerülhet

Szürrealista

A szürrealista jellegű, Hand-le névre keresztelt, kéz alakú kilincset egy fiatal, francia dizájner hölgy, Naomi Thellier de Poncheville tervezte. Az alkotás igencsak megosztja a véleményeket, egyesek szerint kifejezetten morbid és ijesztő, mások viszont azt mondják, zseniálisan trendi darab. Nos, az kétségtelen, hogy hirtelenjében elég meghökkentő látványt nyújt, ám a magunk részéről akkor is inkább az utóbbi véleményekkel értünk egyet.

A tárgynak egyelőre még csak a prototípusa készült el, ám az megjárt már néhány rangos belsőépítészeti és dizájn fesztivált. Úgy hírlik, hogy az ötletgazda már potenciális gyártókkal és leendő forgalmazókkal tárgyal, tehát könnyen elképzelhető, hogy előbb-utóbb piacra kerülhet majd a különleges kilincs.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés