free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Autószalon melltartókkal

Borsa         Címkék: autó, budapest, képriport, kiállítás, 0 hozzászólás

Tekintve, hogy Magyarországon az autóvásárlók több mint fele nő, éppen ideje volt, hogy rendezzenek végre egy autó kiállítást a csajok számára. Ott jártunk és elég képet készítettünk. Képriport.

Az itthon kapható autómárkák forgalmazói úgy gondolták, hogy mostantól nőbarát kereskedelempolitikát is folytatnak, ennek első lépése volt a Budapesti Női Autószalon és Életmód Kiállítás, amit szeptember 14-16-ig tartottak Budapesten, a Hungexpo kicsicsázott B pavilonjában.

Karkötő és kardántengelyProgramajánlónkban elmondtuk, hogy mivel ez egy kifejezetten nőknek szóló kiállítás, nem maradhatott ki a szépség- és egészségipar, valamint az ékszer és divatüzletek felsorakoztatása és persze a gyermekmegőrző jelenléte sem. A kiállítást látva elmondhatjuk, a szervezők részéről a határozott elképzelést egy határozott megvalósítás is követte atekintetben, hogy mi kell a nőnek: fehérneműk, játékok, autók.

Nézegess képeket a kiállításról!

Amellet, hogy a szerkesztőség egyemberként üdvözölte a kezdeményezést, nagyon reménykedtünk, hogy a kiállított autókat nem fényes, feszes rövidnadrágba bújtatott host-ok fogják támasztani az optikai tuning érdekében. Nos, ott jártunk, szétnéztünk. Beszéljenek helyettünk a képek, amelyeket a galériában találhattok meg.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés