free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Redizájn vaginák

HT         Címkék: érzelmek, hímtag, levél, redizájn, vagina 0 hozzászólás

Az esztétikai okokból végzett vaginaplasztikáról szóló írásunk komoly érzelmeket mozgatott meg Hímtagban. Nem hagyhatta szó nélkül a témát, ezért közreadja egy fiatal egyiptomi lány levelét.

Az alap, hogy a vagina a fajfenntartás és a szerelem testrésze, de tükör nélkül csak a guminők látják a nemiszervüket. Marhaság a punciból hiúsági kérdést csinálni, mert szerintem csúnya punci nincs, csak gyáva pasi van. A női nemszerv átalakítási kedv mindenkinek jó, viszont a csonkítás meg csonkítás, mégha esztétikai az igény, akkor is. De hőzöngés és elégedetlenkedés helyett itt egy levél, amit nemrégiben kaptam:

Lakott kripták

Kedves Hímtag!Ne haragudj, hogy levelemmel zavarlak. Remélem, hogy boldog vagy, levelem jó egészségben talál, semmiben nem szenvedsz hiányt, elismernek, tisztelnek, megbecsülnek, és mindenkivel egyenjogú vagy az országodban. Itt nálunk illatoznak a mandragórák és kifakadnak az ajtónk előtt a gyümölcshozó fák. A Holtak Városából írok, mert egy örömhírről szeretnék beszámolni neked és kérni szeretnék egy csekélységet is. 15 éves egyiptomi lány vagyok, és Eleonórának hívnak. A családom nemrég költözött vidékről a fővárosba, elsősorban megélhetési szempontokból, meg vágytunk is a nagyvilági életre. Ezért miután eltemettük a nagyiékat, az apám fogta anyut, a két kisöcsémet, meg engem és Kairóba költöztünk egy jobb élet reményében. Az én családom szegény, nem tudta megfizetni a város előkelő negyedeit, ezért az új otthonunk egy temetőben van. A Holtak Városa mauzóleumtelepülés. Valaha a gazdagok temetkezési helye volt, ahol családiház méretű kriptákat húztak fel az elhalálozottak jómódú hozzátartozói a hullák konformérzetéért. Most egy sűrűnlakott, omladozó falú nyomornegyed. Évtizedekkel ezelőtt a jómódúak gondnokokat kerestek a családi kriptákhoz. Később a gondnokok a sírfelügyelői állással járó szolgálati lakásnak fogták fel a kriptákat és benépesült a Holtak Városa. Anyám nagybátyjától megörököltünk egy gondnoki állást az egyik kriptaingatlanban. Most egy gazdag család halottaival élünk egy fedél alatt. Azt, hogy vonzódnak hozzám a férfiak tudom már egy ideje. Azt is tudom, hogy szép vagyok. A múlt hónapban majdnem háromszáz dollárért adott oda apám egy szaúdinak, akinek három hétre a felesége lettem. Mifelénk ugyanis nem kell más egy érvényes házassághoz, mint két ember írásos szerződése. A vallási erkölcscsőszök és a közvélemény szemében a házasság pecsétje teszi legálissá a prostitúciót. Engem a nyár eleje óta árul az apám. És már túlestem néhány váláson is. Eddig legtöbbször szaúdiaknak voltam felesége, de volt jordán, iráni, és egy magyar férjem is.

Adás-vétel

Segíts nekünkSzeptember elején beleszerettem egy fiúba, a neve Hasszán, 13 éves, és Asszuánból való. Ő is nagyon szeret. És most, hogy vége a szabadságolásoknak, és kevesebb turista jön házasodni a negyedbe, sűrűbben látjuk egymást. A szerelmemet a belvárosban ismertem meg és el akar venni feleségül. Az apám eltiltotta tőlem. Nem akarja, hogy elköltözzem hazulról. Mondjuk azt sem akarja, hogy iskolába járjak, de már elhatároztam, hogy elszököm otthonról. Hasszánnal egyetlen dolog árnyékolja be kapcsolatunkat. Hasszán családja nagyon vallásos és nem tudják, hogy én már elvesztettem az érintetlenségem. Hasszánt nem érdekli, de a családjának becsületbeli ügy a szűzen házasodás, és nem tudják, hogy én már többszörösen elvált vagyok.

Az örömhír az az, hogy megoldódni látszódik a kényes helyzetünk. Ali Gomaa az egyiptomi főmufti nemrégiben kijelentette, hogy a mesterséges szüzesség ugyanúgy elfogadható, mint a természetes. Így elhárult a vallási akadálya a nászunknak. És nagy szerencsénkre ráakadtunk egy amerikai vaginaplasztika intézetre, ahol némi készpénzért összevarrják a szűzhártyámat. Sajnos itt elég nehéz anyagi körülmények között élünk, ezért a műtét költségeiből még hiányzik hatezer dollár. Kedves Hímtag a fennmaradó összeg előteremtésében kérem a segítségedet.

Segítségedet előre is köszönöm: Eleonóra

Kedves olvasók! Segítsünk Eleonórának! Én, ha megfeszülök sem rendelkezem pillanatnyilag egymillió fölös forinttal, ezért az érzőlelkű és adakozókedvű olvasóimat kérem a hiányzó összeg összedobására. A fiatal szerelmesek boldogságáért létrehozott számlaszámot postafordultával küldöm.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés