free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Rendhagyó program

Borsa         Címkék: fesztivál, identitás, leszbikus, merlin, program 0 hozzászólás

Szeptember 29-én másodszor rendezik meg a leszbikus identitások fesztiválját, amire a szervezők nyilván sok szeretettel várnak minden érdeklődőt. Érdemes ellátogatni, nagyon jó programok lesznek.

A Labrisz Leszbikus Egyesület szervezésében szeptember 29-én kerül sor a II. LIFT-re, vagyis a Leszbikus Identitások Fesztiváljára a Merlin Színházban. Az egésznapos rendezvényen lesznek játék- és dokumentumfilmek a világ minden tájáról, fotó-festmény-szobor kiállítás leszbikus művészek munkáiból, workshopok és beszélgetések nemzetközi résztvevőkkel (leszbikus gyerekvállalás, közép-európai aktivizmus, kreatív írás és egyéb témákban), darts verseny és hajnalig tartó buli az Ösztrosokkal közös szervezésben.

A program célja, hogy a különböző művészeti csatornákon, egy kreatív, megerősítő női tér bemutatásával képet adjon a leszbikus és biszexuális nők személyes élményeiről és társadalmi megítéléséről. A program további célja a kapcsolatépítés, a beszélgetés, a párbeszéd elősegítése - részben a leszbikus "közösség" különböző helyről érkező tagjai, részben pedig a leszbikusok és bármely egyéb szexuális irányultsággal bíró látogatók között.

MegnyitóA fesztivált megnyitja Enyedi Ildikó filmrendező.A leszbikus művészek munkáiból rendezett kiállítást megnyitja Bárdos-Deák Ági.FilmekEgy leszbikus Csodaországban R: Anna AbeloMama R: Erin GreenwellA fásli, a zokni és a szőr R: Budapesti Leszbikus Filmbizottság Szerelemtől sújtva R: Desiree LimCigó R:Jan DunnVadmacskabál R: Veronika MinderTűzliliomok R: Zero ChouWorkshopok"Gólya hozza?" Leszbikusok és a gyerekvállalás. Vezeti: Hatfaludi Judit és Lovas Nagy AnnaKreatív írás műhely Gordon AgátávalKerekasztal-beszélgetésekMelegjogi kerekasztal a Spronz Júlia jogász és Dombos Tamás szociológus részvételével. Vezeti: Sándor BeaLeszbikus aktivisták és filmesek Közép-Európából. Nemzetközi kerekasztal. Vezeti: Hatfaludi JuditMelegek az iskolában. A Labrisz Egyesület "Melegség és megismerés" programjának fogadtatásáról beszélnek tanárok és résztvevők. Vezeti: Béres-Deák Rita

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés