free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bicajjal a metróban

Borsa         Címkék: aluljáró, bicikli, furcsa, metró, verseny 0 hozzászólás

Egyértelműen furcsán hangzik egy metró aluljáróban megrendezett bicikliverseny, de aki kételkedik a létezésében, az mindenképpen menjen el és nézze meg, mi történik szombaton a Deák téri aluljáróban.

Furcsa, de tényleg versenyt, ráadásul nemzetközi versenyt rendeznek downhill biciklisták részére szeptember 22-én, szombaton éjszaka a Deák téren. A nemzetközi mezőnyben svájci, spanyol, brit, román, szlovák, ausztrál, új-zélandi, dél-afrikai és persze hazai versenyzők is indulnak.

A Red Bull Metro Ride honlapján mindent megtudhattok erről az extrém sportnak számító, tulajdonképpen, simán terepbiciklizésnek hívható őrületről. Kik a versenyzők, kik a sérültek, ezen felül pedig különböző animációkat is nézegethettek a pályaszakaszokról, valamint a verseny menetéről.

Ez lesz

Mivel a szervezők többszöri próbálkozásra sem kaptak lehetőséget arra, hogy a versenyközpont területe a Deák tér felszínén legyen, ezért leköltöztek a metró területére. Ez azt jelenti, hogy a rajt, a teljes pálya, valamint a depó is a föld alá kényszerült, így az arrajárók, vagy a kíváncsi, ám jegyet nem vásárlók csak a Gödör klubban, valamint a verseny hivatalos oldalán követhetik az eseményt.

Állítólag igazán izgalmas lesz: mozgólépcsőkön ugrálás, peronon és metrókocsin száguldozás, tehát minden, ami veszélyes, úgyhogy csak óvatosan, óvatosan hazafelé a biciklivel.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés