free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Biciklis verseny gyerekeknek

Borsa         Címkék: bicikli, csoki, gyerek, szlalom, verseny 0 hozzászólás

Mielőtt bringára száll az egész család és végigteker a városon a hétvégi Critical Mass-on, a legkisebbek benevezhetnek egy szlalomversenyre. Lábbalhajtós kismotor is ér és mindenki vigyen magával csokit!

A Vuelta SE szlalom versenyt szervez a tíz évnél fiatalabb gyerekek részére a Critical Mass kerékpáros felvonulás elõtt. Helyszín: Pázmány Péter sétány, a Petõfi-híd budai hídfõjénél, a parkolóban. A verseny elsődleges célja, hogy a szülők és gyerekek kellemesebben töltsék el idejüket a Critical Mass kezdetéig.

Cuki

A legkisebbeknek is A szlalom versenyt három kategóriában rendezik meg. A legkisebbek, azaz az óvodások jöhetnek háromkerekű biciklivel, sőt lábbal hajtós kismotorral is. A második korcsoport az első-másodikosoké, ők már nyilván kétkerekűvel jönnek, de ha tudnak szlalomozni a támasztókerekes bringával, az sem kizáró tényező. A legnagyobbak a harmadik, negyedikesek biztos rendes cangával érkeznek majd. Minden korcsoportban 16-an indulhatnak, lányok, fiúk vegyesen. A nevezési díj egy szelet csokoládé, mert az esemény hangsúlyozottan szponzor- és támogatómentes, ezért kizárólag a nevezési díjakból befolyó csokikkal díjazzák a legügyesebbeket. Most már csak egy Borsakérdésünk van, amire sehol sem találtunk választ: vajon miért zárták ki a versenyből a tíz éven felülieket? Testvérpároktól már kaptunk is visszajelzést, hogy míg a kicsi indulhat, a nagy csak nézheti. Ha a szervezők úgy gondolták, hogy ez csak egy kisebb megmozdulás a kerékpározás megszerettetéséért, azért a 10-14 évesek korcsoportja még simán beleférhetett volna. A verseny pontos időpontja 2007. szeptember 22-e, szombat 14:30-15:30-ig, rajtszámok átvétele 14 órától.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés