free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Bugyi helyett

Borsa         Címkék: alsónemű, bugyi, helyett, megoldás, tapasz 0 hozzászólás

Aki alsónemű nélkül szeret nadrágot viselni, annak sem kell többé aggódnia a fertőzések vagy a kidörzsölődés miatt, hiszen megérkezett a bugyit helyettesítő tapasz. Többféle szín, egyféle méret.

Akik esetleg még a - korábban általunk is bemutatott - pánt nélküli tangát is erényövnek érzik, nos, valószínűleg nekik találták ki az alsóneműt helyettesítő tapaszt.

Csak nadrághoz

A Commandos Patch nem más, mint egy pamutból készült, steril tapasz, melyet - félreértés ne essék - nem a bőrre, hanem a nadrág vonatkozó belső felére kell ragasztani. Így annyiban helyettesíti a fehérneműt, hogy megvéd az irritációtól, a kidörzsölődéstől, és az esetleges fertőzésektől. A tapasz egyértelműen csak nadrágokhoz használható, pedig ha már, akkor mi kifejezetten kíváncsiak lennénk a szoknyás verzióra.

4x4

A cégnek egyébként a bugyit helyettesítő tapaszhoz stílusban tökéletesen passzoló, mellbimbó leragasztására alkalmas tapaszai is vannak. A tapaszokat a Commandos weboldaláról lehet megrendelheti, méghozzá fehérben, drappban, sápadt rózsaszínben, farmerkékben és feketében is. Egy nyolc tapaszt tartalmazó csomag 16 dollárba kerül.

 


Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés