free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Veszélyes luxuscipő

Borsa         Címkék: kígyó, látványosság, luxuscipő, sztár, veszélyes 0 hozzászólás

Különös látványosságnak adott otthont a londoni Harrods áruház: egy 120 000 ezer dolláros szandál és egy kobrakígyó lakott együtt náluk. Bár a kígyó csupán alkalmazott volt, mégis ő lett a nagyobb sztár.

Különös biztonsági őrt alkalmazott az előkelő londoni Harrods áruház egy egyiptomi kobra "személyében". A derék mérgeskígyó egy rendkívül nagy értékű szandálra vigyázott.

Kemény meló

Drágaköves cipellők

A Manolo Blahnik fő trónkövetelőjeként emlegetett René Caovilla által tervezett, rubintokkal, gyémántokkal és zafírokkal kirakott női szandál 120 000 dollár értékű, tehát abszolút érthető, hogy nagyon féltették a tolvajoktól. Azonban még ilyen körülmények között is meglehetősen különösnek tűnik, hogy nem emberi erővel vagy modern biztonságtechnikai berendezések segítségével őrizték a lábbelit, hanem egy Cedric névre keresztelt, közel két méter hosszú egyiptomi kobra vigyázott rá. Állítólag maga a tervező volt az, aki kitalálta ezt az igencsak szokatlan védelmi formát.

Mindenesetre a dolog annyiban mindenképp bejött, hogy a kíváncsiskodók napokig rohamozták a luxusáruházat, hogy közös fotót készíthessenek a mérges kígyó és a luxuscipellők különös párosával. Úgy hírlik egyébként, hogy végül is Cedric volt az igazi sztár, a szandál inkább díszletelemként funkcionált. A hüllőt a luxuslábbeli elszállítása után visszaszolgáltatták a tulajdonosának.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés