free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Átöltöztettünk

Borsa         Címkék: átöltöztettünk, csajok, divat, rovat, trendi 0 hozzászólás

Az átalakítjuk rovatok sokakban visszás érzelmeket váltanak ki, mivel általában elhanyagolt külsejű csajokat varázsolnak hiper trendivé. Mi nem folytatjuk ezt a hagyományt. Máshogyan csináljuk. Íme.

A legutóbbi átöltöztetésnél modellünk farmeres, nadrágos ruhatárát frissítettük, bár alapjaiban nem, csak hangulatában változtattunk öltözködésén. Most azonban itt van Eszter, akinek most már a munkahelyi elvárásoknak megfelelően kell öltöznie, pedig ő is inkább a lazább dolgokat szereti. Modellünk eddig szinte mindig sportos ruhákat hordott: farmer, póló, sportcipő - a megunhatatlan hármas -, azonban utolsó éves főiskolai hallgatóként, életében először, a szakmai gyakorlata miatt a mindennapokban is elegánsabb holmikba kell bújnia.

A Ruhás Lányok "Csajok vagyunk, kettő a sok közül, akik mertünk, és az álmaink után eredtünk. Azon az úton haladunk, amelyet mi jelölünk ki saját magunknak, és mindenkit biztosíthatunk arról, hogy igen, "ha nagyon akarod, akkor tényleg bármi sikerülhet". Főiskolával, nagy adag szerencsével, no meg merészséggel, egy jó porciónyi stílusérzékkel, újítani vágyással és mérhetetlen mennyiségű olvasmánnyal felpakolva indultunk utunkra. A "ruhás lányok" mára már csak így aposztrofálnak bennünket, akik képesek őrült határidőket betartani és valószerűtlen elképzeléseket megvalósítani legyen szó akár fotóról vagy hajshow-ról, divatbemutatóról. Szeretjük a lehetetlent, ez mindig felvillanyoz, átlépni a kereteken és adni egy nagy pofont a sztereotíp világnak. Ti és mi együtt olyat tudunk kreálni, amivel kifordítjuk a világot a megszokott vágányairól." Eszternél több dologra is figyelnünk kellett. Először is, nem zárhattuk be az úgynevezett "uncsi kiskosztümbe", mert az egyáltalán nem passzolt volna a stílusához. Másrészről pedig, mivel Eszter szintén a körtelányok csapatát erősíti, ki kellett hangsúlyoznunk a derekát levéve ezzel a hangsúlyt a csípőjéről. Eszter saját ruhában

Tanácsok körteformáhozSzeretnénk megosztani minden körtelánnyal egy két aranyszabályt, ami meg fogja könnyíteni életeteket. Felejtsétek el teljesen a csípőnadrágot, tudjuk, hogy itthon nagyon trendi és a csapból is az folyik, de nektek egyszerűen nem áll jól. Kiemeli azt, amit el kellene takarni és elvonja a figyelmet arról ami igazán szép lenne. Az ilyen típusú lányok inkább válasszanak kicsit magasabb derekú (félcsípő) nadrágot, mert az optikailag kicsinyíteni fogja a csípőt, de ugyanakkor vékonyítja a derekat. A köldök felett záródó nadrágokat is felejtsétek el, mert az pedig már kicsit sok. Ugyanúgy a feneket fogja előnytelenül hangsúlyozni, mint a csípőfazon. Ha a magas derékszabással kacérkodtok akkor válasszatok inkább szoknyát, abból pedig olyat ami mell alatt végződik. És ha már a szoknyánál járunk, álljunk meg néhány gondolat erejéig. Sok széles csípőjű lánynak előnyösek a szoknyák, ha megfelelő a hossz és a fazon akkor egy kis csalással rögtön, homokóra alakot nyerhetünk. Duci lányok pedig kerüljék a nagyon feszülős - cipőkanállal felvevős - ruhadarabokat, higgyétek el, nem előnyös. A szoknyáknak az a legszeretnivalóbb tulajdonságuk, hogy egy magas sarkú cipő segítségével csodalábakat tudnak varázsolni, ezt pedig mindenképpen érdemes kihasználni.Az első szettMivel Eszter körtelány, ezért el kell terelnünk a figyelmet a csípőjéről. Ebben az esetben a lábakra helyeztük a hangsúlyt. A piros harisnya elsőnek merésznek hat, és talán sokatokban megfordul az is, hogy így nem lehet bevonulni egy hivatalba. Azonban a fekete ruha mellett, nem tűnik hivalkodónak, csupán annyi történik, hogy amíg korábban először mindenki Eszter csípőjét nézte meg, most a lábaira fognak felfigyelni. És most essen pár szó a fotón látható "kis feketéről". Ez az úgynevezett jolly joker darab, ebben az összeállításban elegáns hölggyé változtatta viselőjét, de egy balerina cipővel és színben hozzáillő sállal máris randiképesek lehetünk. Ugyanakkor, ha magas sarkú csizmával, hosszú kesztyűvel és gyöngysorral kombináljuk, rögtön indulhatunk bármilyen szórakozóhelyre vagy esti programra. Egy szó mint száz: egy-egy ilyen ruha megéri a befektetést, a lényeg, hogy megtaláljuk a megfelelő darabot. A titok nyitja a ruha egyszerűsége, amely lehetővé teszi azt, hogy tetszőlegesen alakítsuk át, mindennapi hivatali ruhából dögös "partyszetté".

Eszter az első átöltözés után - ütős

KesztyűkNagy örömünkre a kesztyűk reneszánszukat élik, újra eljönni látszik az az idő,amikor nemcsak télen, kézmelegítésre használjuk ezt a ruhadarabot, hanem csakúgy, mint a sál vagy táska az öltözékünk kiegészítőjeként funkcionál. Ne idegenkedjetek tőle, pont mint a kalap, ez is elegáns kinézetet kölcsönöz, de mégsem tűnik mesterkéltnek. Második szettEbben az esetben Eszter derekát akartuk hangsúlyozni, a magas derékállású szoknya megnyújtja a törzset, ez a trükk pedig látszólag keskenyebbé varázsolja a csípőt. A térd alatti szoknyahossz pedig a lábakra van jó hatással. Ennél az összeállításánál sem kell megijedni a színes harisnyától, a lényeg megint abban rejlik, hogy színe passzoljon a többi ruhadarabéhoz és érezzük magunkat jól benne. Ha valaki mégis inkább a jó öreg testszínű harisnyát választaná, annak a következőket kell betartania. Mindig válassz a bőröd színének megfelelő harisnyát, például porcelán babák ne hordjanak konyak színűt (és ez visszafelé is igaz), mert az ilyen látvány inkább riogatja az embereket, mint vonzza! Az üvegszálas, vagy más néven csillogó harisnyák pedig sokkal szebbé varázsolják a lábakat, mint a mattok, ezért ez utóbbiakat kerüljük.

[PAGEBREAK]

A másik amire mindenképpen figyeljünk oda, hogy megfelelő méretet válasszunk; ha kicsi a harisnya akkor nagyon kényelmetlen, ha meg nagy akkor a bokánál meg fog gyűrődni az anyag, és pont úgy fogunk kinézni, mint óvodás korunkban abban a bizonyos bordás pamutharisnyában, arról nem is beszélve, hogy vég nélkül igazgathatjuk és húzogathatjuk felfele. És ha már itt tartunk: essen pár szó a den-ekről, ez a varázsszó jelöli a harisnyák anyagának vastagságát. Mi őszre és télre az 50 denes szálvastagságot ajánljuk, mert ezek egyrészt melegítenek, másrészt pedig összetartják a lábat, ami egy miniszoknya viselésekor sosem hátrány. Cipők és bokákHa már a lábaknál tartunk, szót kell ejtenünk a bokapántos cipőkről. Az ilyen lábbelikkel óvatosan kell bánnunk, ha valakinek kicsit vastagabb a bokája, az jobb, ha elfelejti, vagy, ha mégsem tud róla lemondani akkor válasszon olyan fazont aminek vastagabb a pántja és valamivel a boka felett van, ez optikailag nyújtja a lábat és vékony bokát varázsol. Ha lehet kerüljük a nagy csatokat és masnikat, mert ezek is inkább rontják, mint javítják az összképet.

Eszter a második átöltözés után - váratlan

Blúz helyett ingMár a nők ruhatárában is egyre több ing található, felváltva lassan a blúzokat. Egy jól szabott fehér inget csakúgy, mint a korábban említett kicsi feketét számtalan módon variálhatunk, lehetünk benne elegánsak, sportosak vagy dögösek is. Ebben a szezonban nincs olyan fazon ami ne lenne divatos, köszönhetően többek között annak, hogy a masculin vonal erre a szezonra igen nagy szerepet kapott, megállja a helyét a kétgombos magas, vagy az oroszgallér, de nagyon trendi az ing színétől eltérő színű és mintájú gallér és mandzsetta is. Bátran feldobhatjuk az ingeinket azzal, ha az unalmas egyszínű fehér gombot arany, ezüst vagy bármilyen díszgombra cseréljük.

Első szett:Fekete ruhát az Öltözőből hoztuk, 4990 Ft-ba kerül. Onnan vannak a kiegészítők is, a táska 16450 Ft, a bőrkesztyű 18500 Ft, a fülbevaló 1500 Ft-ért vásárolható meg. A gyönyörű piros harisnya DonnaB.C. 1090Ft-ért, napszemüveg Pierre Cardin 15990 Ft. A fekete cipő a Trend2-ben kapható, 29990 Ft-ért. Második szett:A fehér ing Pepper Hot! - minden darab megrendelésre készül, a mintadarab ára 6800 Ft. A kék szoknya és a zakó is onnan érkezett; a szoknya 10000 Ft. a zakó 20000 Ft. A táska az Öltözőben kapható 6400 Ft-ért, a bokapántos cipő Szerafina 11900 Ft. Az ütős színű harisnya Donna B.C. 1090 Ft. A gyöngysor a stylist sajátja.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés