free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Mobilok Armanitól

Borsa         Címkék: armani, divat, formatervezés, mobil, telefon 0 hozzászólás

Ha egy neves divattervező beszáll a tárgytervezésbe is, annak csúcsa, ha elektronikai termékek formatervezéséhez kérik tanácsait. Itt a legújabb cucc: telefon és egyéb kütyük Armanitól.

Szeretjük Armani stílusát és bár egyikünknek sincs semmilyen Samsung terméke, azért örültünk, hogy a Samsung Electronics, és Giorgio Armani bejelentette, hogy stratégiai szövetséget kötöttek. Céljuk, hogy együttes erővel olyan innovatív hordozható és szórakoztató elektronikai termékeket hozzanak létre, amelyek egyesítik magukban Giorgio Armani formai stílusát és a Samsung technológiájának vívmányait.

A készülékek megvalósítása során Giorgio Armani az egyedi formavilágot, a Samsung pedig a technológiát és funkcionalitást fogja biztosítani. A hordozható készülékek Giorgio Armani és az Emporio Armani stílusjegyeit viselik majd magukon, a szórakoztató elektronikai eszközök pedig az Armani/Casa márka jellegzetes stílusa alapján fognak elkészülni.

Luxus-szint

Az első közös fejlesztésű terméket, a Giorgio Armani-Samsung luxus mobilt szeptember 24-én mutatták be a milánói Női divathét nyitó napján, és egyúttal Armani legújabb kollekcióját is megtekinthette a közönség. Az új, luxuskategóriás mobil elsősorban azoknak készült, akik olyan készülékre vágynak, amely egyszerre kínálja tulajdonosának a vezető kommunikációs technikai előnyöket és stílusos megjelenést. A készülék 2007 novemberétől a kiválasztott mobil üzletek mellett a Giorgio Armani butikokban lesz kapható egyes európai országokban. A tervek szerint 2008-ban más piacokon is meg fognak jelenni a gyártók ezzel a telefonnal.

Az előrejelzések szerint, az Armani/Casa-Samsung luxus LCD televízió pedig 2008-tól lesz elérhető a vásárlók számára.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés