free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Nőcis retró a Samsonite-tól

Borsa         Címkék: kollekció, nőies, őszi, samsonite, stílusos 0 hozzászólás

A Samsonite cég idei, őszi kollekciójához egyik klasszikus modelljét terveztette újra. Az egykor konzervatív és férfias táskák most stílusosan harsány és meglehetősen nőies formában születtek újjá.

Idén ősszel retró táskákat dobott piacra a Samsonite, ami olyannyira retró, hogy a mostani kollekció egyenesen a cég negyven évvel ezelőtti, klasszikus Signat Attaché táskájának újradizájdolt változataiból áll.

Hatvanas évek

A Samsonite originális Signat Attaché táskáját a hatvanas évek Amerikájának ikonikus tárgyai között tartják számon. A maga korában kifejezetten férfiasnak számító darab 2007-ben meglehetősen harsány és feminin formában született újjá. A formavilág megmaradt, ám vivid színek, pop-artos minták kerültek rá és ez szerintünk bizony kizárólag csak jót tett neki. A táskákból egy 1000 darabos limitált széria is készült, melynek dizájnját Matthew Williamson brit tervező alkotta meg.

Nézegess nőcis Samsonite táskákat!

A táskák kicsi, közepes és nagy méretben kaphatók, 240 és 360 dollár közötti áron. Hozzánk "legközelebb" Londonban vásárolhatók meg boltban, ám a Samsonite honlapjáról megrendelhetők.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés