free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Önkéntes éhezők

HT         Címkék: csajok, éhezés, hímtag, önkéntes, soványság 0 hozzászólás

Hímtagunk szerint a kényszeresen sovány, étekundoros csajok fogyókúrája színtiszta önzőzés, és a csajok kiéheztetéses betegségéhez egyik pasinak sincs köze. A showbiznisz tehet mindenről.

A civilizált világ manapság az egészséges életnek hódol. Egyesek szerint a fittség megemberesít, és állítólag nem árt néha böjtölni sem. Manapság például egy irodaházi multinauta munkahelyi juttatása a kondibérlet, sőt jógázni sem tréfából járnak az ingatlanközvetítők. Tény, hogy egy egészséges illető gazdasági tényező. Az anorexia nervosa pedig pszichés betegség, mindent a showbiznisznek köszönhet és nagyon unalmas.

14 éve küzd

TesttömegEgy ép testű fogyasztó kiszámítható, hosszútávú és garantált befektetés, ha megvesz mindent, például a testtömeg-indexe érdekében. Annak ellenére, hogy nem a végletek tartják életben, de a fogyasztói társadalomnak szüksége van a kórosan sovány és kórosan kövér emberekre is. Rövidtávú haszna az elrettentés, mert jelenleg a fenti kórságok betegségnek számítanak, és a gebék gyógykezelése is sokba kerül, meg a konfekcióméretbe sem férnek bele a dagik. Hosszabb távon viszont potenciális piac is lehetnek, például az aktuális suicid trendnek bedőlő illetők. Viszont, ha a gebék többségbe kerülnek, akkor világszerte omlik össze az élelmiszeripar.

HízókúraMint olyan sok őrületet, a fitness fasizmust és a vitáltévéshowkat is az USA-nak köszönhetjük. Idén nyáron már negyedik éve kínoztak soványra celebeket szadista edzők a VH1-on az egészséges életmód nevében. De az NBC is harmadik évadja nyújt betekintést a testtömegproblémáikat leküzdő illetők magánéltébe. Nekünk sem kell soká várnunk, hogy két erőnléti vállakozónk ölre menjen és lefogyasszon egy tucat önkéntest a nagy nyilvánosság előtt, és hogy egy emberként szurkolhassa végig az ország a futópadok és a kalóriamegvonások izzadó hőseinek küzdelmét. Ha már eljött az ideje egy főműsoridős diétareklámnak, akkor illene egy hízlalóshowt is összehozni a kiegyensúlyozott társadalom, az egyenlő esélyek, az azonos bánásmód, és a poltikai korrektség nevében. A hízóshowban sovány testű és kövér lelkű illetők félelmeit, megbánását, bűntudatát és hízását követheti nyomon a néző. A felhízlalandók olyan illetők, akik koplalással és testedzéssel mindent elkövettek azért, hogy a testtömegük nehogy a korukra és a magasságukra vonatkozó tudományosan megáltalánosított minimális testtömegnorma fölött legyen, azaz kórosan soványak. Vannak köztük olyan tinik, akik azért koplalnak, mert nem akarnak felnőni. Vannak, akik a celebgebékre akarnak hasonlítani. Vannak olyan éhezők, akik a nőiességüket óhajtják csontsoványsággal leplezni. És van köztük olyan is, aki tizennégy éve küzd a betegségével. Tuti nézettség, garantált könnyek, mélylélektan, sokkparádé és kigömbölyödő női hátsók. A szadista verzióban van még testkép terror és zabaterápia abáltszalonnával, csülkös pacallal, zsírkoktéllal, lítiummal és Csernussal.

VH1

NBC

CsontsoványAz alap, hogy nincsen túl vékony nő, meghogy az anorexia nervosa népszerűsége az aktuális suicid trend mellékhatása. Viszont, ha az utódnemzési vágy a góré a nemi ösztönök fölött, akkor egy majd halálra fogyott példány nem az ideális alany a szaporodáshoz. Nagy kár, hogy a kóros evészavarnak sztárok is hódolnak, így népszerűsítve a csontsoványságot, ami egyébként is az agyonmedializált lakosság idegbaja, beteges testi böjtje lett. Bár az anorexia nervozákban nem teng túl a nemi vágy, de egy csontkollekcióval szexelni kész anatómiaóra. Elhízni nem muszáj, de lefogyni sem. Az anorexiások meg korán halnak.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés