free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Telefon, csak nőknek

Borsa         Címkék: forradalmi, limitált, nőknek, telefon, újítás 0 hozzászólás

Mindenki utálja, ha a táskája nem elég nagy ahhoz, hogy az egész napra szükséges, igazán fontos dolgok elférjenek benne. Ezen segít a legújabb, csak nőknek készült mobiltelefon.

Az egyik legnagyobb ázsiai szórakoztató- és távközlési-elektronikai cikkeket gyártó vállalat forradalmi újítást hajtott végre a női mobil telefonkészülékek piacán. A gyár tervezőmérnökei ugyanis egy közvélemény kutatásra hivatkozva speciális, csak nőknek szánt készüléket fejlesztettek ki. Ebben a közvélemény kutatásban kizárólag nők vettek rész és a felmérést végzők arra voltak kíváncsiak, hogy a mindennapi élet során milyen tárgy hiányzik leginkább a nőknek. A válaszadók legnagyobb százaléka olyan kisméretű, csinos női táskáról álmodozott, amiben mérete ellenére elfér mindaz, amire egy nőnek feltétlenül szüksége van a mindennapok során.

Kéne mi?

A fejlesztők egy ügyes húzással nem táskát terveztek, hanem a mobiltelefon által nyújtott szolgáltatások közé szerkesztették be ezeket az igazán fontos dolgokat, a dizájnerek pedig a külcsín felelőseként igazán nőcis telefont álmodtak. A fantasztikus, egyelőre limitált példányban készülő mobil opcionálisan vagy necc, vagy nerc - nyilván az éghajlati adottságoknak megfelelően. Rendelkezik beépített sminktükörrel, szájfény és szemhéjpúder tartóval, kérhető hozzá szőkítő szett, és színben hozzáillő harisnya és tangabugyi. Borsos felárért hangutasításra induló, automata hisztiző funkció is kapható a bájos készülékhez. Az első tizenöt megrendelő mini epiláló szettet is kap a telefonjához.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés