free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cicik sörből

Borsa         Címkék: cicik, hülyeség, mellméret, növelés, sör 0 hozzászólás

Egy amerikai találmánynak köszönhetően hamarosan már nem csak ügyesen elhelyezett szivacsokkal vagy szilikonnal növelhetjük mellméretünket, hanem akár sörrel is. A hülyeség határtalan.

Minden valószínűség szerint megszületett a sztereotip módon gondolkodó férfiak abszolút álom-tárgya: a sörrel teli női melltartó. Hogy mi inspirálta ennek a találmánynak a gazdáját egy ilyen jellegű viselet megalkotására, azt inkább ne feszegessük. Borsatagok csak felidegesítenék magukat...

Sörhas után, szabadon

A sörmelltartó az amerikai Under Development Inc. terméke. Róluk azt érdemes tudni, hogy a mintegy táskaként felcsatolható - talán még a valódinál is csúnyább - mű sörhassal váltak ismertté. A szóbanforgó melltartó tulajdonképpen ennek a bizonyos sörhasnak a női változata.

Keressük még a szavakat...

A termék első ránézésre egy sima fekete sportmelltartó, ami tartalmaz egy rekeszt, egészen D kosaras méretig tölthető sörrel... vagy bármilyen más folyadékkal. A rekeszekből pedig egy vékony cső vezet kifelé, melyen keresztül ki lehet szívni a nedűt. A melltartó egyelőre még tesztelés alatt áll, de néhány hónapon belül kereskedelmi forgalomba kerül és a gyártó honlapjáról megrendelhető lesz.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés