free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cinikus gyertyák

Borsa         Címkék: ál-aromaterápiás, amerikai, cinikus, gyertyák, vicces 0 hozzászólás

Egy amerikai cég szerint sokkal többet várunk az aromaterápiás gyertyáktól, mint amire valók. Éppen ezért, placebo-aromaterápiás gyertyákat dobott piacra, pikírt és cinikus megjegyzésekkel. Vicces.

Az úgynevezett aromaterápiás gyertyák voltaképpen sokkal nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint amennyire valójában kellene. Mindezt megelégelve, remek üzleti érzékkel, némi humorral és szarkasztikus hozzáállással, egy kaliforniai cég elkészítette ezeknek a gyertyáknak a cinikus változatát.

Spirituálisabb, mint a viszki

"Olcsóbb, mint a sportok és spirituálisabb, mint egy üveg viszki. Szedd fel magad a földről és mássz vissza az ágyba!" - ilyen és ehhez hasonló pikírt kommentárokat mellékel az Aromatherapy Interventions az általa forgalmazott ál-aromaterápiás gyertyákhoz. Az egyszerű, henger alakú, átlátszó gyertyatartóban kapható, színes gyertyákban azonban éppen, hogy ez a pláne... Az ötlet tehát már-már bosszantóan remek.

A gyertyákból összesen 19 féle változat létezik, a készlet évszakonként újabb verziókkal bővül. A terméket boltokban csak Amerikában forgalmazzák, de az internetről - nem meglepő módon - ez is rendelhető.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés