free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hangulatvilágítás a kádban

Borsa         Címkék: hangulat, kád, lámpa, praktikus, világítás 0 hozzászólás

A gyertyafényes hangulatú fürdőzéshez már egyáltalán nincs szükség gyertyára. Helyette létezik egy praktikusabb - bár némileg illúzióromboló - megoldás: a színes, víz alatt is világító, vízálló lámpácskák.

Egy új találmánynak köszönhetően gyertyák vagy mécsesek nélkül varázsolhattuk gyertyafényes hangulatot a fürdőszobába. Kicsit illúzióromboló, de kétségkívül praktikus...

A víz alatt is

A Spa Lights készlet kis, kerek és sokoldalú, vízálló lámpácskákból áll, amelyeket úsztathatunk a víz felszínén, de elhelyezhetjük őket akár a kád szélén, vagy a víz alatt. Ebből a szempontból előnyösebbek, mint a sima gyertyák, amelyek a víz alatt nem világítanak, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy véletlenül felgyújtjuk vele a hajunkat. Viszont kimaradunk az igazi gyertyaláng igazi pislákolásából és a viasz illatából. Valamit, valamiért, ugye.

Szokás kérdése

A lámpák fehér, kék és rózsaszín, illetve színváltós változatban kaphatók. Darabonként két-két AAA elemmel működnek, azzal viszont 120 órán keresztül.A Spa Lights a Firebox webáruházból rendelhető meg. Egy csomagban két lámpácska van, az egyszínűek 6.95, a színváltósak 8.95 fontba kerülnek.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés