free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az 5 legextrémebb szemüvegkeret

Borsa         Címkék: extrém, lista, öt, szemüvegkeret 0 hozzászólás

A szemüveg öltöztet, s ahogy egy rosszul megválasztott ruhadarab, úgy egy egyéniségünkhöz kevésbé passzoló keret is tud furcsaságokat okozni. Mi most az extrém keretek között válogattunk.

Sokakban még a manapság is él az a tévhit, hogy szemüveg - kivétel a napszemüveg - nem divatcikk, egyetlen funkciója az, hogy élesebben lássunk vele. Ez nem így van, a szemüveg öltöztet, s pontosan ez az oka annak, hogy kiválasztását nem ám csak úgy kutyafuttában kell végrehajtani. Ha még csak készülődsz a megfelelő szemüvegekeret kiválasztásához - és nem vagy még túl a macerán -, de azt már előre tudod, hogy nem hétköznapi, sokkal inkább extrém keretet szeretnél választani, az alábbi ötös listát mindenképpen olvasd el. A legextrémebb szemüvegek listája, abc sorrendben.

Csibesárga műnyag - BlueBay

A szín és a fazon gyerekkorunkat idézi, azzal különbséggel, hogy ebben az esetben nem kell a szemüveg szárát a fülünk mögé tekernünk - nehogy fogócska közben leessen - , és már a jól ismert leukoplast sem nehezíti meg az életünket. Egy szó mint száz, ez az óvodás éveket idéző szemüveg mára már kinőtte magát a ciki kategóriából. Az átlátszó műanyag keret kevésbé feltűnő, mint fém társai, ezért aki színes szemüveget szeretne, de még bátortalan, annak kezdésnek ilyen típust ajánlunk.

Vastagkeretes - Diesel

A jó öreg SZTK keret huszonegyedik századi kistestvére. Felhívnánk a figyelmeteket a vastag szárra, ami néha tényleg megnehezíti a térlátást, de a csábos tekintet mindenképpen kárpótol minket ezért. A vastag szemüvegkeretek optikailag nagyobbítják a szemet, ezért bátran próbálkozzatok velük, és ha elsőre talán meg fogtok ijedni a tükörben látottaktól, a végén rájöttök, hogy sokkal inkább az egyéniségetek részéve válik egy ilyen darab, mint egy jellegtelen keret.

Vadító lila - Moschino

Ezt a darabot leendő miniszter asszonyok figyelmébe ajánljuk, nincs az a mindenkori ellenzéki honatya, aki ellen tudna állni egy olyan nőnek, aki ilyen szemüveg mögül néz rá. A lila fém keret kihangsúlyozza a szemet, a mandula alakú lencse, pedig csábos tekintetet kölcsönöz a viselőjének. A félig keretes vagy keret nélküli szemüvegeknél az sem elhanyagolható, hogy az ilyen darabok viselése nyújtja a legnagyobb komfortérzetet, hiszen a teljes keretes, de nem nagylencsés szemüvegekben szinte kivétel nélkül mindegyikben látjuk a keret felső csíkját.

A titkárnők gyöngye fazon - Sophia Loren

Minden felső vagy középvezető legnagyobb kincse egy szorgalmas, precíz és nem utolsósorban dekoratív titkárnő. Ha csak utóbbi adatik meg, és egy ilyen, kristályokkal kirakott keretben pislogunk a főnökünkre, a hatás semmiesetre sem marad el. Ha akarjuk, ez a keret tökéletesen alkalmas arra is, hogy kellőképpen szigorú tekintetet kölcsönözzön számunkra.

Narancssárga - a legbátrabbaknak - Vista Light

Ez az a keret, ami nemcsak fazonjában de színében is beleillik a sorba. Formája elsősorban az 50-es éveket idézi, a színe pedig kétségkívül segít abban, hogy a szemüvegünket minden körülmények között megtaláljuk. Biztosak lehetünk abban, hogy ez-az a darab, amit a sípályán elsőként fogunk észrevenni, ha leesik rólunk, arról nem is beszélve, hogy mivel fém keretről van szó, a kevésbé gondos szemüvegesek is sokáig élvezhetik ezzel az okuláréval a tisztánlátást.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés