free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Cavalli, Lennon, meg a leopárdminta

Borsa         Címkék: h&m, kollekció, leopárdminta, reklám, robertocavalli 0 hozzászólás

Elkészült Roberto Cavalli, a H&M számára tervezett, leopárdmintákban bővelkedő kollekciója. A reklámfotókat a tervező firenzei rezidenciáján készítették, két rockezenész csemetével.

Pár hónappal ezelőtt mi is beszámoltunk arról, hogy a H&M Roberto Cavallival írt alá egy kollekcióra szóló megállapodást. Nos, időközben elkészült az ominózus kollekció...

Látványos

Sőt, a napokban az első reklámfotók is nyilvánosságra kerültek, így már láthatunk is néhányat az elkészült darabokból. Cavalli mester nem hazudtolta meg önmagát, a szinte már védjegyének számító leopárdmintás holmikból bőven jutott ebbe a kollekcióba is. Első ránézésre amolyan sznob-szexi, glamúros stílusú ruhák születtek, amelyek a reklámfotókon meglehetősen látványosan mutatnak, azt pedig, hogy élőben milyenek, majd meglátjuk.

Menő cuccok

A fotókat az amerikai Terry Richardson készítette, a modellek között pedig ott találjuk a francia Vogue főszerkesztőjének lányát, Julia Roitfeld-et, illetve két rock'n'roll-csemetét, Theodora Richards-ot és Sean Lennon-t is, sőt az egyik képen még maga a tervező is feltűnik. A fotósorozatot egyébként Cavalli firenzei rezidenciáján készítették.

A Cavalli-kollekció november 8-ától lesz kapható, a világ kétszáz H&M üzletében.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés