free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hétköznapi celebálca

HT         Címkék: celebálca, értekezés, hétköznapi, hímtag, napszemüveg 0 hozzászólás

A napszemüveg segítségével titokban maradhat a sminktelenség, vagy a majdnem híresség, de a fej hátulján viselt napszemüveg igazi bénaságról árulkodik. Éjszakai használata viszont kötözködési alap.

A nyárban az a klassz, hogy süt a Nap, és meglehetősen alulöltözöttek a csajok. A nyár vége egyet jelent a lenge ruhák, a kivillanó mellek, és nagy szerencsénkre az izzadó hónaljak, a műanyaglábbelik, az aranybikinik és a felhajtott gallérú teniszpolók végével is. És mivel most bő fél évig UV-sugárzásmentesek lesznek a hírek, leáldozik az idei nyáron olyan divatos fehérkeretes napszemüvegeknek, és a műgerilla kampányoknak is. Viszont, aki éjszaka napszemüveget hord az celebeset játszik, vagy bénán álcázott nemzetbiztonságist, esetleg vak.

Annak ellenére, hogy semmilyen napszemüveg nem akadályozza meg látószervünk károsodását tartós Napba bámulás esetén, a napszemüveg a múlt században lett a modern kor tömegcikke. Akárcsak a rágógumi és a rock and roll, a napszemüveg világkörüli népszerűsége is rengeteget köszönhet az Egyesült Államoknak. A második világháború idején az amerikai légierő pilótái kaptak először ellátmányba UV-szűrős napszemcsiket, és az USA világcsendőri tevékenységének hála világszerte elterjesztették a repülősdivatot. Douglas MacArthur tábornok volt az első katonaceleb, aki napszemüvegesként vonult a világtörténelembe, majd a hálivúdi sztárok píártevékenysége növelte a napszemüvegesek számát a Földön. És, bár nem könnyű benne ismerkedni, sőt beszélgetésekhez egyáltalán nem ajánlott, a napszemüveg több, mint ötven éve elmaradhatatlan kiegészítője a militánsok, a rendőrjárőrök, a szelíd motorosok, és a celebek ruhatárának.

Celebálca

A napszemüveg előszeretett öltözködési kiegészítője a világsztároknak és a jelentéktelenebb ismertségeknek. A napszemüvegben az is jó, hogy sokoldalúan vehető igénybe, így egyes esetekben néhány híresség például figyelemfelkeltésre használja, viszont a celebek a funkcionális felhasználókkal ellentétben elsősorban álcázáshoz hordják. A családi hagyományok és a társadalmi elvárások miatt a kishírességek között igen gyakori a napszemüveg használata. A kishírességek, a Föld celebcsemetéi, a szórakoztató- és médiapiac túlnövekedett kínálata. Olyanok, mint a régikorok lerongyolódott arisztokratái, akik kizárólag a nevükből élnek.

Kelly Osbourne: Sunglasses at night

Éjjellátó

Egy kellő méretű napszemüveg nemcsak az éltető Nap sugarai ellen jó. Épületen belül vagy sötétben történő viselése legalább annyira egyértelmű nonverbális üzenet, mint a keresztbe vetett láb. Egy kellő méretű napszemüveg mögött biztonságos titokban van a kitágult pupilla, a véreres tekintet, a sminkeletlenség, és a fényérzékeny szemek is. A szemek eltakarása és védelme érthető, de egy napszemüvegtől senki sem lesz celeb, viszont az a nagy szerencse, hogy mindenki számára elérhető a celebség illúziója. A napszemüveg viselés lehet olyannyira addiktív, hogy egy nemceleb illető is megfertőződhet annyira, hogy éjjel-nappal napszemüvegben legyen.

A napszemüveg éjszakai szórakozáshoz történő használata, amellett, hogy béna, garantált kötözködési alap. Míg a napszemüveg nappal a napfénytől és a vizslató tekintetek ellen véd mindenkit, éjszakai viselete leggyakrabban feltűnési viszketegség. Míg egy celeb legtöbbször a nyilvánosság érdeklődését igyekszik kizárni, amikor felvesz egy napszemüveget, egy nemceleb éjszakai napszemüveges a nemlétező fontosságát igyekszik hangsúlyozni. Annak ellenére, hogy az éjszakai napszemüvegesek moziznak - azaz maguk elé merednek vagy járatják a tekintetüket -, de sötétben, nyilvános helyen napszemüvegben flangálni legalább akkora bénaság, mint a fejtetőre feltolt, hajpántként használt, és/vagy a fej hátulján a nyakon viselt és/vagy fejkedőn vagy bézbolsapka simlin hordott napszemüveg.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés