free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pókember cuccok, felnőtteknek

Borsa         Címkék: cuccok, lista, pókember, tárgy, vicces 0 hozzászólás

Mivel a Pókember már több, mint negyven éves, feltérképeztük, hogy milyen pókemberes tárgyakkal tudják körbevenni magukat azok, akiket ez a téma érdekel. Íme az öt legviccesebb hálós tárgy.

Kevesen tudják, de a sugárfertőzött pók csípése miatt szuperhőssé lett kamasz, Peter Parker már több mint negyven éves. A Pókember legenda valamikor a hatvanas évek elején született meg, sikere azóta is töretlen, a képregény mellett több sorozat, rajzfilm, számítógépes játék és mozifilm is készült már Spider-man főszereplésével. A rajongók jócskán el vannak látva ereklyékkel is, kis kereséssel pókemberes tárgyak százaira lehet bukkanni az interneten, sőt a hazai boltokban is. Összegyűjtöttük a legtutibbakat.

Nézegess pókemberes cuccokat!

Hordozható hangszóró

A pókemberes cuccok első helyezettje a cuki Spi-dog hangszóró, ez volt ugyanis az egyetlen olyan tárgy, amelynek kinézete valamelyest elrugaszkodott a megszokott piros ruhás emberalaktól. A hordozható hangszóró két elemmel működik, és gyakorlatilag bármilyen lejátszót csatlakoztathatsz hozzá, akár a telefonodat is.

Pókruha

A pókember film harmadik részét megnézve úgy éreztük, már megint elfecséreltünk két órát az életünkből. Pedig az űrből jött gonosz fekete pókruha a legizgalmasabb képregények főszereplője volt. Ha ki akarod próbálni, milyen érzés felvenni, rendelj egyet magadnak, és rendezz beöltözős házibulit. A maszkban senki sem fog felismerni, így mindenféle következmény nélkül gonoszkodhatsz a vendégeiddel, csak ne felejtsd el eltorzítani a hangod!

Adóvevő

Amikor kicsik voltunk, sajnos nem lehetett ennyiféle jópofa tárgyhoz hozzájutni, nem csoda, hát, ha második gyerekkorunkat élve néha rácsodálkozunk a fogyasztói társadalom vívmányaira. Amikor megláttuk a Spider-Man adóvevőt azonnal éreztük, hogy pont erre van szükségünk az irodában. Nem kell többet kiabálni, telefonálni, vagy Skype-n sürgetni a kollégákat, a designer játéknak álcázott adóvevővel végre teljesen kiiktathatjuk az említett technológiai újdonságokat.

Lámpa

Sejtelmes romantikus fényt varázsol a Spider-Man maszkot ábrázoló lámpa. Bár a kicsiknek készült, nem csak a gyerekszobában mutat jól, egy minimál stílusban berendezett nappali egyhangúságát is feldobja, mert a pókember igenis trendi. Nyugodtan engedd el magad egy kicsit, és hagyd, hogy felszínre törjön egy kicsit a benned bujkáló kisgyerek.

Párna

Ha a Pókember rajongásodat inkább elrejtenéd a világ elől, rendelj extra funkcióval felszerelt Spider-Man kispárnát. A Kényelmes hálótárs két beépített hangszóróval, és egy csatlakozóval rendelkezik, tökéletes, ha szeretsz este az ágyban zenét hallgatni.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés