free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Pókember cuccok, felnőtteknek

Borsa         Címkék: cuccok, lista, pókember, tárgy, vicces 0 hozzászólás

Mivel a Pókember már több, mint negyven éves, feltérképeztük, hogy milyen pókemberes tárgyakkal tudják körbevenni magukat azok, akiket ez a téma érdekel. Íme az öt legviccesebb hálós tárgy.

Kevesen tudják, de a sugárfertőzött pók csípése miatt szuperhőssé lett kamasz, Peter Parker már több mint negyven éves. A Pókember legenda valamikor a hatvanas évek elején született meg, sikere azóta is töretlen, a képregény mellett több sorozat, rajzfilm, számítógépes játék és mozifilm is készült már Spider-man főszereplésével. A rajongók jócskán el vannak látva ereklyékkel is, kis kereséssel pókemberes tárgyak százaira lehet bukkanni az interneten, sőt a hazai boltokban is. Összegyűjtöttük a legtutibbakat.

Nézegess pókemberes cuccokat!

Hordozható hangszóró

A pókemberes cuccok első helyezettje a cuki Spi-dog hangszóró, ez volt ugyanis az egyetlen olyan tárgy, amelynek kinézete valamelyest elrugaszkodott a megszokott piros ruhás emberalaktól. A hordozható hangszóró két elemmel működik, és gyakorlatilag bármilyen lejátszót csatlakoztathatsz hozzá, akár a telefonodat is.

Pókruha

A pókember film harmadik részét megnézve úgy éreztük, már megint elfecséreltünk két órát az életünkből. Pedig az űrből jött gonosz fekete pókruha a legizgalmasabb képregények főszereplője volt. Ha ki akarod próbálni, milyen érzés felvenni, rendelj egyet magadnak, és rendezz beöltözős házibulit. A maszkban senki sem fog felismerni, így mindenféle következmény nélkül gonoszkodhatsz a vendégeiddel, csak ne felejtsd el eltorzítani a hangod!

Adóvevő

Amikor kicsik voltunk, sajnos nem lehetett ennyiféle jópofa tárgyhoz hozzájutni, nem csoda, hát, ha második gyerekkorunkat élve néha rácsodálkozunk a fogyasztói társadalom vívmányaira. Amikor megláttuk a Spider-Man adóvevőt azonnal éreztük, hogy pont erre van szükségünk az irodában. Nem kell többet kiabálni, telefonálni, vagy Skype-n sürgetni a kollégákat, a designer játéknak álcázott adóvevővel végre teljesen kiiktathatjuk az említett technológiai újdonságokat.

Lámpa

Sejtelmes romantikus fényt varázsol a Spider-Man maszkot ábrázoló lámpa. Bár a kicsiknek készült, nem csak a gyerekszobában mutat jól, egy minimál stílusban berendezett nappali egyhangúságát is feldobja, mert a pókember igenis trendi. Nyugodtan engedd el magad egy kicsit, és hagyd, hogy felszínre törjön egy kicsit a benned bujkáló kisgyerek.

Párna

Ha a Pókember rajongásodat inkább elrejtenéd a világ elől, rendelj extra funkcióval felszerelt Spider-Man kispárnát. A Kényelmes hálótárs két beépített hangszóróval, és egy csatlakozóval rendelkezik, tökéletes, ha szeretsz este az ágyban zenét hallgatni.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés