free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Instant mellnagyobbítás

Borsa         Címkék: instant, kísérlet, mell, műtét, nagyobbítás 0 hozzászólás

Bár még kísérleti fázisban van, de állítólag egy újfajta plasztikai eljárás segítségével hamarosan, akár fél óra alatt megnagyobbíttathatjuk a melleinket. A műtétek estéjén pedig elugorhatunk vacsorázni is.

Készülőben egy plasztikai sebészeti eljárás, amely olyan instant mellnagyobbító műtétek elvégzését teszi majd lehetővé, ami gyógyulással együtt is maximum fél napot igényel a páciens életéből.

Fél óra

Az újfajta eljárás segítségével fél óra alatt végezhetők el a mellnagyobbító műtétek és nem követi majd őket fájdalmas lábadozás sem. "A beavatkozás után azt tanácsoljuk a nőknek, hogy menjenek haza, szundítsanak két órát, majd keljenek fel, mossanak hajat - ez segít kinyújtóztatni az izmaikat - majd nyugodtan menjenek el vacsorázni" - nyilatkozta egy, az eljárással kísérletező texasi plasztikai sebész a Telegraph-nak.

Még nem instant

Az instant mellnagyobbító műtétek egyelőre tehát kísérleti fázisban vannak és emiatt még nem kerültek nyilvánosságra bővebb részletek azzal kapcsolatban, hogy pontosan hogyan is zajlik egy ilyen beavatkozás vagy mondjuk milyen anyagokat használnak. Azt ígérik azonban, hogy a Brit Esztétikai Plasztikai Sebészek Társaságának idei konferenciája után többet meg lehet majd tudni az eljárásról.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés