free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Többet tehetsz mint az orvos

Borsa         Címkék: egészség, megelőzés, mozgás, orvos, vizsgálat 0 hozzászólás

Itt az ideje, hogy mindenki magába nézzen és megvizsgálja, mit tehet egészségéért. Ha többet mozgunk és egészségesebben eszünk, már jó úton járunk: megpróbáljuk megelőzni a bajt.

Borsamunkatársak elkötelezett egészségvédők és szívügyüknek tekintik, hogy változatosan táplálkozzanak, sokat sportoljanak, és természetesen nem dohányoznak és nem isznak. Velünk együtt sokan vallják az egészséges életmód fontosságát, de még csekély azoknak a száma, akik jobb közérzetük érdekében változtatnának is megszokott étkezési szokásaikon, vagy többet mozognának. Magyarországon a felnőtt lakosság számára a betegségmegelőzés még szinte egyet jelent az orvoshoz járással.

JÁTÉK A www.borsa.hu-n! Játékra hívunk, amivel mindenképpen jól jársz: egyfelől azért, mert kiderül, hogy mennyire maradnak meg a fejedben az itt olvasott információk, másfelől pedig azért, mert ha szerencséd van, ennek köszönhetően őszre felöltöztetünk téged. Válaszolj helyesen a kérdésre, és ha nyersz, a Borsa 100.000 forint költőpénzzel, és stylistjának segítségével hozzájárul ahhoz, hogy felújítsd az őszi-téli ruhatáradat. Klikk ide!

Ételed az életed

Pozitív fejlemény ugyanakkor, hogy egyre többen ismerik fel a szűrővizsgálatok fontosságát, és évente akár többször is ellenőriztetik egészségi állapotukat derült ki a Nestlé Életmód Központ legfrissebb felméréséből. A gyakori rendelőbe járás ugyanakkor önmagában még nem orvosolja a problémát. A felmérés szerint a megkérdezettek nagy többsége fittnek érzi magát, ugyanakkor testsúlyával csupán minden negyedik válaszadó elégedett, sőt kétharmaduk kimondottan fogyni szeretne. Az alacsonyabb testsúly elérése érdekében viszont a többség inkább fogyókúrába fog, mintsem hetente kicsit többet sportolna vagy mozogna.

Így helyes!

"Az egészségmegőrzés az étkezőasztalnál kezdődik. A változatos táplálkozás - heti két-háromszori aktív testmozgás és a dohányzás kerülése mellett - bármely orvosságnál többet ér." - mondta Szűcs Zsuzsanna, a Nestlé Életmód Központ dietetikusa. "A betegségek kialakulásának gyakori okozói megrögzött rossz szokásaink, melyek ellen mi magunk tehetjük meg az első lépést többek között a napi ötszöri étkezés betartásával, rostban gazdag és mérsékelt zsírtartalmú élelmiszerek fogyasztásával, kevesebb só használatával." - fogalmazott a táplálkozási szakértő.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés