free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Az emancipáció határa

Borsa         Címkék: emancipáció, holland, , találmány, tárgy 0 hozzászólás

Hihetetlenül kíváncsiak vagyunk, hogy ki az a nő, akinek szüksége lesz arra a holland találmányra, amelynek segítségével egyszerűen és gyorsan tudná a hóba pisilni nevét. Azért mindennek van határa.

A legtöbb nő - beleértve minket is - bizony került már párszor olyan szituációba, amikor sürgető szükséghelyzet esetén nem talált vécét, esetleg éppen talált, de nagy volt előtte a sor és/vagy mocskos volt. Ekkor bizony - joggal - irigyelhettük a férfiakat, hogy ők ugyebár egy fa tövében állva is könnyen elintézhetik, amit el kell és talán ki is mondtuk, hogy bárcsak nekünk is lenne mivel... Azonban ezt a holland találmányt elnézve valahogy mégis inkább belenyugodnánk abba, amit nemünk szerint dobott a gép és maradnánk a hagyományos megoldásoknál.

JÁTÉK A www.borsa.hu-n! Játékra hívunk, amivel mindenképpen jól jársz: egyfelől azért, mert kiderül, hogy mennyire maradnak meg a fejedben az itt olvasott információk, másfelől pedig azért, mert ha szerencséd van, ennek köszönhetően őszre felöltöztetünk téged. Válaszolj helyesen a kérdésre, és ha nyersz, a Borsa 100.000 forint költőpénzzel, és stylistjának segítségével hozzájárul ahhoz, hogy felújítsd az őszi-téli ruhatáradat. Klikk ide!

Egyszer használatos

A P-Mate egy nedvességálló anyagból készült, egyszer használatos termék, ami praktikusan hordozható, összehajtogatott formában kapható. Az alkalmatosságot néhány mozdulattal teknőszerű formára lehet alakítani, majd a vonatkozó testrészhez felhelyezve már lehet is célozni a fatörzset, házfalat, esetleg a szűz havat. Utóbbit nem véletlenül említjük, ugyanis a terméket bemutató videós hirdetés konkrétan ezt is kecsegtető lehetőségként említi.

Szerintünk idiótaság

Nos, az oké, hogy emancipáció van, de azért annak is van határa! Mondjuk az állva és az ülve - illetve a hóba és a nem hóba - pisilés között éppen megfelelő helyen húzódik.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés