free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Környezetbarát szatyrok a Benettontól

Borsa         Címkék: benetton, csinos, környezetbarát, szatyor, színes 0 hozzászólás

Kifejezetten csinos, vidám színekben pompázó, praktikus és mindezek mellett környezetbarát szatyorkollekcióval rukkolt elő a Benetton. Azért van a dolognak egy kis szépséghibája is.

A környezetbarát szatyrokkal általában az a baj, hogy legtöbbjük csúnya és gyakran még valami szerencsétlen kinézetű minta is kerül rájuk, így aztán nem szívesen mászkálunk ilyenekkel az utcán. A Benetton azonban most egy olyan környezetbarát szatyorkollekcióval állt elő, amit viszont bármikor bevállalnánk.

JÁTÉK A www.borsa.hu-n! Játékra hívunk, amivel mindenképpen jól jársz: egyfelől azért, mert kiderül, hogy mennyire maradnak meg a fejedben az itt olvasott információk, másfelől pedig azért, mert ha szerencséd van, ennek köszönhetően őszre felöltöztetünk téged. Válaszolj helyesen a kérdésre, és ha nyersz, a Borsa 100.000 forint költőpénzzel, és stylistjának segítségével hozzájárul ahhoz, hogy felújítsd az őszi-téli ruhatáradat. Klikk ide!

Csak Japánban

A Benetton Kitchen Eco Bags szatyrai környezetbarát anyagból készültek, ám ez ránézésre egyáltalán nem látszik rajtuk. A szatyrok a cégtől megszokott egyszerű, vidám, élénk színekben kaphatók. Csinosak, majdhogynem beillenének még akár táskának is. Ráadásul minden darabhoz egy praktikus kis tok is jár, mely a megpakolt szatyor fülére felhelyezve egyben fogóként is funkcionál, kényelmesebbé téve így a cipelést.

Megvennénk

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a Bennetton csak és kizárólag Japánban hozta forgalomba ezeket a szatyrokat. Nem értjük, hogy miért, hiszen egy ilyen klassz termékre valószínűleg máshol, többek között akár nálunk, Magyarországon is simán lenne kereslet.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés