free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Környezetbarát szatyrok a Benettontól

Borsa         Címkék: benetton, csinos, környezetbarát, szatyor, színes 0 hozzászólás

Kifejezetten csinos, vidám színekben pompázó, praktikus és mindezek mellett környezetbarát szatyorkollekcióval rukkolt elő a Benetton. Azért van a dolognak egy kis szépséghibája is.

A környezetbarát szatyrokkal általában az a baj, hogy legtöbbjük csúnya és gyakran még valami szerencsétlen kinézetű minta is kerül rájuk, így aztán nem szívesen mászkálunk ilyenekkel az utcán. A Benetton azonban most egy olyan környezetbarát szatyorkollekcióval állt elő, amit viszont bármikor bevállalnánk.

JÁTÉK A www.borsa.hu-n! Játékra hívunk, amivel mindenképpen jól jársz: egyfelől azért, mert kiderül, hogy mennyire maradnak meg a fejedben az itt olvasott információk, másfelől pedig azért, mert ha szerencséd van, ennek köszönhetően őszre felöltöztetünk téged. Válaszolj helyesen a kérdésre, és ha nyersz, a Borsa 100.000 forint költőpénzzel, és stylistjának segítségével hozzájárul ahhoz, hogy felújítsd az őszi-téli ruhatáradat. Klikk ide!

Csak Japánban

A Benetton Kitchen Eco Bags szatyrai környezetbarát anyagból készültek, ám ez ránézésre egyáltalán nem látszik rajtuk. A szatyrok a cégtől megszokott egyszerű, vidám, élénk színekben kaphatók. Csinosak, majdhogynem beillenének még akár táskának is. Ráadásul minden darabhoz egy praktikus kis tok is jár, mely a megpakolt szatyor fülére felhelyezve egyben fogóként is funkcionál, kényelmesebbé téve így a cipelést.

Megvennénk

A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a Bennetton csak és kizárólag Japánban hozta forgalomba ezeket a szatyrokat. Nem értjük, hogy miért, hiszen egy ilyen klassz termékre valószínűleg máshol, többek között akár nálunk, Magyarországon is simán lenne kereslet.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Újrahasznosítva

Sok munkával újrahasznosított tárgyakból és bútorokból is stílusos otthont lehet varázsolni.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés