free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Privát kollekció az Estée Laudertől

Borsa         Címkék: divat, drága, estéelauder, exkluzív, parfüm 0 hozzászólás

Exkluzív kiszerelésű és árú parfümmel jelentkezett az Estée Lauder divatház. Az illatot Aerin Lauder, a cég vezető alelnöke tervezte nagymamája, a divatház névadója emlékére. Az ára elég borsos.

Az Estée Lauder legújabb illatát a divatház névadójának unokája - a cég jelenlegi vezető alelnöke és kreatív igazgatója - Aerin Lauder tervezte, 2004-ben elhunyt nagymamája emlékére. Állatólag, az eredeti terv szerint csak a család és a barátok számára készült ez az illat, ám most hogy-hogy nem, mégiscsak kereskedelmi forgalomba került.

Tubarózsa és gardénia

A Private Collection Tuberose Gardenia parfümben, mint ahogy az már a nevéből is elég egyértelműen kiderül, a tubarózsa és a gardénia illata dominál, de emellett került bele jázmin, liliom, narancsvirág, vanília, szegfű és orgona is. Az illat megalkotásában a tervezőnőt nagymamája 1973-as Private Collection parfümje inspirálta.

FInom, igényes

Az exkluzív parfüm üvegeire féldrágakövekkel díszített, aranyozott kupak került, amelyet egy több, mint száz éves, Josef Hoffman bécsi építész által tervezett bross ihletett, amelyet egyébként Aerin édesapjának, Ronald Laudernek a múzeumában őriznek. Tehát ebben is felfedezhetünk egy újabb belterjes, családi vonatkozást.

A limitált kiadásban forgalomba került parfüm ára meglehetősen borsos: a legkisebb, 30ml-es kiszerelés is 300 dollárba kerül.LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Detektív-képző

Ha szeretnénk kideríteni férjünk megcsal-e, jelentkezzünk a Harriet Bond detektív-képző iskolába.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés