free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Combfixben az állatokért

Borsa         Címkék: állatvédő, combfix, kampány, peta, szervezet 0 hozzászólás

A PETA állatvédő szervezet legújabb kampányarca Dita Von Teese, aki nem mellékesen szeret szőrmét viselni. Viszont az állatok ivartalanítását ettől még ő is fontosnak tartja és ezért hajlandó volt vetkőzni.

Az alap, hogy alulöltözött nőket felvonultató reklámkampányokkal - különösen ha a szereplő hölgyek esetleg még celebek is - gyakorlatilag szinte bármit el lehet adni. Ezt már az állatvédok is felismerték és alkalmazzák.

Szereti a szőrmét

Az állatok jogaiért küzdő PETA (People for the Ethical Treatment of Animals, azaz Emberek az állatokkal való etikus bánásmódért) nevű szervezet legújabb reklámarca Dita Von Teese, ismert amerikai glamúrmodell és még ismertebb ex-Marilyn Mansonné. Akiről amúgy ismeretes, hogy nagyon is szeret bőrből készült holmikat illetve állati szőrmét viselni, ám nem is szőrmeviselés vagy mondjuk a vegetarianizmus mellett állt most ki. Az ő arcával és legfőképpen testével reprezentált kampány az ABC (Animal Birth Control - Állatok születésszabályozása) ugyanis arra igyekszik felhívni a figyelmet, hogy a tulajdonosok ivartalaníttassák állataikat a nem kívánt - esetleg később kóbor állattá váló - szaporulat elkerülése érdekében. Aki pedig szeretne kutyát vagy cicát, az állatmenhelyrol fogadjon örökbe.

A reklámban Von Teese-nek egyébként nem kellett elszakadni a saját, jól bevált stílusától: egy szál fűzőben és combfixben oktatja az asztalnál ülő szemüveges, középkorú urat az "ABC"-re.Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Fenék-tömés

Ha már a fenekünk méretével sem vagyunk elégedettek, mindössze 18 000 forintért miénk lehet egy fenék-tömés.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés