free html hit counter
 
Borsa.hu fooldal
KirakatHímtagKultúrtrippTárgyPúderÍz-iGalériák / Videók

Hofi Géza dalai új feldolgozásban

Borsa         Címkék: feldolgozás, hofi, humor, zene, zsenialitás 0 hozzászólás

Hofi Géza zsenialitása nem csak humorában, előadásmódjában tükröződött, hanem elképesztő muzikalitásában és énektudásában is. A Cotton Club Singers most megpróbálkozik a Hofi dalokkal.

A Cotton Club Singers 14 éves fennállása alatt több tematikus koncertet adott, ezek legsikeresebbike eddig a Frank Sinatra életművét saját műfajukban bemutató volt. Most egy egészen rendhagyó vállalkozásba kezdtek, tekintve, hogy az öt éve elhunyt Hofi Géza dalait dolgozták fel új koncertjükhöz. A koncertanyag a legszélesebb körben mutatja be Hofi Géza zenei pályáját.

Merész vállalkozás

A legtöbbet játszott melódiái mellett - Próbálj meg lazítani, Macskaduett, Gondolj apádra - olyanok is megszólalnak majd, amelyeket a nagyközönség nem feltétlenül Hofival azonosít, mint például a Hegedűs a háztetőn, Kicsit szomorkás a hangulatom, de ő is előadta. Természetesen a humor is jelen lesz a show-ban, de főleg a zenei megoldásokban fog megjelenni, hiszen azt a típusú humort amit Hofi Géza képviselt senki nem tudja hitelesen visszahozni. Ezzel a zenekar régi vágya teljesült: egész estés show keretén belül mutatják be Hofi Géza legsikeresebb dalait Lazítani címmel. A dalokat újra hangszerelték olyan stílusokban is, amilyenekben korábban még nem voltak hallhatók.

A bemutató koncert október 18-án lesz a Thália Színházban 19 órakor és másnap ugyanott 20 órakor is meghallgatható.

 


LÉGY TRENDI!

Abercrombie@Fitch, Hollister, Stance, Oakley márkák webáruháza

Ilyenek vagyunk

Egy leopárd mintás sállal is hazavághatjuk az amúgy egészen előnyös szerkónkat. Az utcán láttuk.

Álmoskönyv: megmondjuk mit jelent az álmod

ABC sorrend »

Megszületett...

A zeneiparnak új hercegnője lett: Beyonce és Jay-Z hétvégén világra jött kislányát máris mindenki imádja.Add a startlaphoz
evomedia
Médiafigyelő - IMEDIA médiafigyelés